İstanbul'da Beşinci Şubesini Açan İkincielotomobilim.com, Anadolu'ya Açılıyor

Türkiye’nin en büyük ikinci el araç platformlarından Adana merkezli ikincielotomobilim.

Türkiye’nin en büyük ikinci el araç platformlarından Adana merkezli ikincielotomobilim.com, İstanbul’da beşinci şubesiyle hizmet vermeye başladı. 6 yıl içerisinde Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Konya ve Samsun gibi illere açılmayı hedefleyen ikincielotomobilim.com, böylece Türkiye otomotiv piyasasının yüzde 80’ine hizmet verecek.

Okar Otomotiv bünyesinde hizmet veren ve ikinci el araçta piyasanın yönünü belirleyen ikincielotomobilim.com, İstanbul’da Kavacık’taki iki şubesinin ardından nisanda Beylikdüzü, haziranda Etiler şubelerinin ardından şimdi de Basın Ekspres yolu üzerinde beşinci şubesini açıyor. İstanbul’da sekiz şubeye ulaşmayı planlayan ikincielotomobilim.com’un hedefinde ise Anadolu’ya açılmak var. Adana merkezli olan ikincielotobilim.com, 6 yıl içerisinde ise Ankara, İzmir, Bursa, Antalya, Konya ve Samsun gibi illerde açılarak 22 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Otomotiv Meclis Üyesi ve Okar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Sami Nacaroğlu, Adana’da ve İstanbul Kavacık’taki iki şube sonrası İstanbul’da büyümeye devam ettiklerini söyleyerek, bu yıl içerisinde ise nisan ayında Beylikdüzü, haziran ayında ise Etiler’de şube açtıklarını söyledi. İstanbul’da Basın Ekspres yolu üzerindeki şubelerinin ise önümüzdeki günlerde hizmete gireceğini vurgulayan Nacaroğlu, İstanbul’da sekiz hedefine ulaştıktan sonra ise Anadolu’ya açılacaklarını ifade etti. Ankara ve İzmir’de birkaç şube açmak için çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Nacaroğlu, daha sonra ise Bursa, Antalya, Konya ve Samsun gibi büyük illere gideceklerini vurguladı. 6 yıl içerisinde 22 şubeye ulaşacaklarını anlatan Nacaroğlu, böylece Türkiye otomotiv piyasasının yüzde 80’ine hizmet vermeye başlayacaklarını anlattı. Bütün bunları yaparken de verimsiz, zarar gösteren faaliyetleri bıraktıklarını dile getiren Sami Nacaroğlu, “Bu sene bizim inşaat, dekorasyon, renovasyon yılımız oldu. Yeniden bir düzenleme yaparak zarar eden yanlarımızı ortadan kaldırdık. Her bölümü artı yazan bir şirket haline geldik.” diye konuştu. Artık ikinci elde büyüyeceklerini söyleyen Nacaroğlu, “Daha rasyonel bir yapıya girip, daha verimli, daha kârlı olmaya hedef ediyoruz. Dağınıklığı önlüyoruz. Adana’da küçülerek büyümeyi sağlarken, İstanbul’da devamlı büyüyeceğiz. Artık ikinci el bizim tescilli markamız. Türkiye’de en büyük ikinci el şirketi oluyoruz.” ifadelerini kullandı.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri