İstanbul’a karşı tek başına 

Atiker Konyaspor Ziraat Türkiye Kupasında 3 İstanbul takımının arasında tek Anadolu temsilcisi olarak kaldı. Yeşil-beyazlı ekip  yarı finalde Kasımpaşa ile turu geçtiği takdirde ise Başakşehir –Fenerbahçe maçının galibi ile karşılaşacak

Ziraat Türkiye Kupası  çeyrek final rövanş maçında  Sivasspor’u 3-2 yenen Atiker Konyaspor adını yarı finale yazdırdı.  Yeşil-beyazlı ekip diğer yarı finalistler arasında tek Anadolu temsilcisi olarak dikkat çekti Ziraat Türkiye Kupası'nda 3 İstanbul takımı ile Atiker Konyaspor kaldı. Yeşil-beyazlı ekip, 3 İstanbul takımına karşı Anadolu takımlarını temsil edecek.

Yeşil-beyazlı temsilcimiz İstanbul ekiplerini saf dışı bırakarak kupayı Anadolu'ya getirmeye çalışacak.

İLK MAÇLAR 25-27 NİSAN ARASI 

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçları 25-26-27 Nisan, rövanşlar ise 16-17-18 Mayıs tarihlerinde oynanacak.  Ziraat Türkiye Kupası'ndaki yarı final eşleşmeleri şu şekilde: Fenerbahçe – Başakşehir Atiker,  Atiker Konyaspor – Kasımpaşa

TARİHİNDE 3. KEZ YARI FİNALDE 

Atiker  Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda tarihinde üçüncü kez yarı finale yükseldi

Çeyrek finalde Sivasspor'u eleyen Atiker Konyaspor  kupa tarihinde üçüncü kez yarı finale yükseldi. Yeşil-beyazlı ekip, ilk kez 1988-1989 sezonunda yarı final oynadı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz o sezon yarı finalde Beşiktaş'a elenerek finale çıkma şansını kaybetmişti.

Anadolu Kartalı tam 27 yıl sonra geçtiğimiz sezon yarı finale yükseldi. Çeyrek finalde Beşiktaş'ı eleyen temsilcimiz, yarı finalde Fenerbahçe'ye diş geçiremedi ve bir kez daha finale yükselemedi.

Atiker Konyaspor bu sezon kupada başarılı bir dönem daha geçirerek yarı finale yükseldi. Konyaspor şimdi Kasımpaşa'yı saf dışı bırakarak kupada ilk kez finale yükselmek amacında.

KASIMPAŞA MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Atiker Konyaspor ara vermeden Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı.

ZTK’da Sivasspor’u 3-2 mağlup ederek yarı finale yükselen Atiker Konyaspor, ara vermeden 10 Nisan Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik Direktör Aykut Kocaman ve yardımcı antrenörler gözetiminde yapılan antrenmanda Sivasspor maçında ilk 11’de sahaya çıkan oyuncular salonda yenileme çalışması yaptı.

Sahada yapılan koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman pas çalışması ve 5’e 3, 5’e 5 top kapma çalışması ile devam etti.Oyuncular yapılan çift kale maç ile antrenmanı tamamladı.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri