İstanbul mesaisi sürüyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor sezonun 19. haftasında iç sahada oynayacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor  sezonun 19. haftasında iç sahada oynayacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.   Teknik direktör Abdurrahman Baysangur’un istifa etmesinin ardından takımı yardımcı antrenör Hayri Yılmaz çalıştırdı. Takımın yeni  teknik patronu Mehmet Yıldırım ise dün takımı ile ilk antrenmanına çıktı.

TELAFİ PEŞİNDE

Sezonun 2. yarısına Fethiyespor deplasmanından alınan 3-0’lık ağır yenilgi ile başlayan Anadolu Selçukspor  Pazar günü iç sahada oynayacağı İstanbulspor maçı  ile telafi etmek istiyor. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sezonun ilk yarısında deplasmanda oynadığı maçta rakibine 1-0 yenilen Anadolu Selçukspor bu maçta rakibinden rövanşı almanın hesaplarını yapıyor.

RAKİP MORALLİ BAŞLADI

Anadolu Selçukspor’un  sahasında karşılaşacağı İstanbulspor sezonun 2. yarısına galibiyetle başladı. İstanbul temsilcisi evinde oynadığı maçta Orduspor’u 3-0 gibi net bir skorla geçerek devreye moralli başladı ve zirvedeki yerini korudu.

ŞAMPİYONLUĞA OYNUYOR

İstanbulspor Beyaz Grubun şampiyonluğa oynayan takımları arasında yer alıyor. Şuana kadar oynadığı 18 maçta sadece tek yenilgi alan İstanbulspor 17 maçta ise 11 galibiyet 6 beraberlik alarak 39 puan topladı ve haftaya 39 puanla lider girdi. İstanbulspor’u 36 puanla bir diğer İstanbul temsilcisi Ümraniyespor takip ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri