İstanbul mesaisi başladı

Etimesgut Şekerspor karşısında şok bir yenilgi alan Şekersporda gözler İstanbulspor karşılaşmasına çevrildi. Bu maçın hazırlığına dün başlayan yeşil-beyazlılarda Serkan Reçber ve Cem Baki çalışmalara katılmadı

TFF 2.Lig 3. Klasman Grubu’nda deplasmanda Etimesgut Şekerspor’a mağlup olan temsilcimiz Şekerspor, bu sonuçla liderliği Zeytinburnuspor’a devretti. Haftayı bir maç eksiğiyle 40 puanla ikinci sırada kapatan temsilcimiz 9.haftada evinde karşılaşacağı İstanbulspor maçını düşünmeye başladı. Telekomspor maçından sonra liderliğe yükselmesine rağmen bu koltukta sadece bir hafta kalan yeşil-beyazlılar İstanbulspor’u mağlup ederek tekrar zirveye yükselmek istiyor. 15 Mart Pazar günü Şekerspor, İstanbulspor’u konuk edecek lider Zeytinburnuspor ise haftayı maç yapmadan geçecek. Zeytinburnuspor’u geçen hafta farklı mağlup ederek zirveyi zorlayan Kırşehirspor ise Türk Telekomspor ile evinde zorlu bir 90’a çıkacak. İstanbulspor maçının hazırlıklarına dün sabah 11:30’da start veren yeşil-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Serkan Reçber ve Cem Baki katılmadı. Etimesgut Şekerspor karşısında oynayan oyuncular rejenerasyon çalışması yaptı.

ERENCE: MAĞLUBİYETİN TELAFİSİ VAR
Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Etimesgut Şekerspor, mağlubiyetinin telafisinin olduğunu söyledi. Rakipleri karşısında beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını vurgulayan Erence, “Sahada istediklerimizi gerçekleştiremedik ve mağlup olduk. Hafta içinde oyuncularımızı yaşadığı grip salgını bizi olumsuz etkiledi. Deplasmanda uzun bir süre kaybettik, bu nedenle üzgünüz ancak ilerleyen haftalarda bu mağlubiyeti telafi edebiliriz. Henüz her şey bitmedi, bir maç eksiğimiz var. Zeytinburnuspor’un hala en yakın takipçisiyiz” diye konuştu.
Grupta önümüzdeki haftalarda dengelerin değişebileceğine dikkat çeken Erence, şunları söyledi:
Zeytinburnuspor evinde lig sonuncusunu son dakikada mağlup etti. Kırşehirspor son haftalarda aldığı sonuçlarla potaya girdi. Her an her şeyin değişebileceği bir gruptayız. Biz ligde son ana kadar mücadele edeceğiz ve grubu birinci bitirerek Play-Off’lara katılmak için her şeyi yapacağız. Oyuncularımıza ve teknik heyete güvenimiz tam. Bir mağlubiyet dünyanın sonu değil.
FARUK: İSTANBULSPOR MAÇINI DÜŞÜNÜYORUZ
Şekerspor’un son haftalardaki sessiz ismi Faruk Temel, Etimesgut maçını unuttuklarını belirterek, İstanbulspor maçını düşünmeye başladıklarını söyledi. İstanbulspor’u yenip zirve iddialarını sürdürmek istediklerini ifade eden tecrübeli oyuncu, “Ankara’da istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Hafta içinde yaşadığımız rahatsızlığın da açıkçası etkisi oldu. Deplasmanda uzun bir süre sonra yenilmez bizi üzdü. Ama bu maç geride kaldı. Takım olarak İstanbulspor’u mağlup etmekten başka bir şey düşünmüyoruz. Lider Zeytinburnuspor bu haftayı bay geçecek. Biz kazanıp tekrar liderliğe yükselmek istiyoruz. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri