İstanbul masrafları Köseoğlu’ndan

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Liginde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesinin bugün deplasmanda İstanbul Teknik Üniversitesi ile oynayacağı maçın tüm giderleri Konyaspor Kulübü eski başkanlarından Mehmet Köseoğlu tarafından karşılandı.
Köseoğlu’nu ziyaret eden ve teşekkürlerini ileten Torku Selçuk Üniversitesi yönetimi, zorlu şampiyonluk yolculuğunda bu tür maddi ve manevi desteklere ihtiyaç duyduklarına dikkat çekerek, şehirden alacakları güçle işlerinin daha da kolaylaşacağını söylediler.
Konyaspor’u şampiyon yapan başkanlardan birisi olarak ismini altın harflerle Konyaspor tarihine yazdıran Mehmet Köseoğlu, sporun şehirlerin tanıtımındaki önemine dikkat çekerek, Bir şehrin tanıtımında hatta ülkelerin tanıtımında sporun ne kadar önemli olduğunu bugün artık dünyayı yöneten liderler dahi görüyor. Ancak biz Konya olarak başta Konyaspor olmak üzere maalesef şehrimizin tanıtımı noktasında bu önemli gerçeği değerlendiremiyoruz. Sporda futboldan sonra en çok izleyici kitlesine sahip olan basketbolda da Konya’nın yeri kesinlikle en üst lig olmalıdır. Şahsen bir spor adamı olarak çorbada tuzumuz olması gayesiyle üzerime düşen görevi yaptım ve bundan sonra da imkânlar ölçüsünde yapmaya hazırım dedi. Torku Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Kürşat Turgut ise İstanbul deplasmanının masraflarını karşıladığı için spor adamı Mehmet Köseoğlu’na teşekkürlerini şu sözlerle iletti:  Kulübümüzün onur kurulu üyesi de olarak basketbol sporuna vermiş olduğunuz destek nedeniyle teşekkür ediyoruz. Ziyarette Sosyal İşlerden Sorumlu Asbaşkan Hasan Özdemir ile Reklam-İletişim-Pazarlama Koordinatörü Mustafa Baykan da hazır bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri