İstanbul Havalimanı'nda 1 kilo baklavayı 6 bin liraya satıyorlar!

İstanbul Havalimanı fahiş fiyatlarla gündeme gelirken son olarak 1 kilo baklavanın 6 bin liraya satışa sunulması tepki çekti.

Havalimanlarında satılan ürünlerin aşırı pahalı olması sürekli gündeme geliyor. Türkiye ve dünya genelindeki havalimanlarında fiyatlar çok yüksek. Türkiye'de ise en pahalı havalimanı olarak İstanbul Havalimanı ön plana çıkıyor. En ucuz içeceğin bile 100 liradan fazla bir ücrete satılması vatandaşın tepkisini çekiyor. Son olarak İstanbul Havalimanı'nda bir kafeteryada satışa sunulan baklavanın fiyatı ise herkesi şok etti.

Baklavanın tanesinin 308 lira olduğu işletmede 1 kilo baklava ise yaklaşık olarak 6 bin liradan satışa sunuluyor. Piyasada en iyi baklavanın kilosunun 400 lira olduğu baz alınınca İstanbul Havalimanı'nda baklavanın 15 kat daha yüksek bir ücrete satılması dikkat çekti. Karşılaştığı fiyat etiketine çok şaşıran bir vatandaş, "Havalimanında baklava görünce canım çekti ve almaya gittim. 1 dilim baklavanın 308 lira olduğunu görünce vazgeçtim. Bu nasıl bir fiyattır anlamadım. Havalimanındaki işletmeleri kimse denetlemiyor mu?" sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Merhabahaber.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri