İstanbul Başakşehir - Galatasaray Maçının İlk 11'leri Belli Oldu

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 7. haftasında İstanbul Başakşehir ile Galatasaray arasında oynanacak maçın ilk 11'leri belli oldu.Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'a farklı yenilmenin moral bozukluğunu yaşayan Galatasaray, o maçı telafi...

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 7. haftasında İstanbul Başakşehir ile Galatasaray arasında oynanacak maçın ilk 11'leri belli oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund'a farklı yenilmenin moral bozukluğunu yaşayan Galatasaray, o maçı telafi etmek ve Süper Lig'deki seriyi sürdürmek istiyor. Sarı kırmızılılar bugün, Beşiktaş ile birlikte ligin namağlup iki takımından biri olan İstanbul Başakşehir'e konuk olacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Tolga Özkalfa yönetecek.

Sarı kırmızılı ekipte amaç Dortmund mağlubiyetinin moral bozukluğunu giderip ligdeki galibiyet serisini sürdürmek. Sakatlığı bulunan Chedju ve Semih Kaya kadroda yer almadı. Galatasaray'da daha önceki maçlarda üçer kez sarı kart gören Felipe Melo, Olcan Adın ve Yekta Kurtuluş, İstanbul Başakşehir maçında da kart görmeleri durumunda, 8. haftadaki Kasımpaşa karşılaşmasında forma giyemeyecekler.

Süper Lig'in ilk 6 haftasında 1 galibiyet ve 5 beraberlik alan, çıktığı 6 maçta kalesinde sadece 2 gol görerek ligin en az gol yiyen takımı konumunda olan İstanbul Başakşehir ise yenilmezlik serisini devam ettirmek istiyor. Lacivert turunculu ekipte sakatlıkları bulunan Mahmut Tekdemir ve Alexandru Epureanu kadroda yeralmadı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmanın hakemleri ve takımların ilk 11'leri şöyle:

Stat: Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Tolga Özkalfa, Adil Sinem, Süleyman Özay

İstanbul Başakşehir: Volkan Babacan, Uğur Uçar, Sedat Ağçay, Yalçın Ayhan, Rotman, Ferhat Öztorun, Visca, Da Costa, Gençer Cansev, Lima, Semih Şentürk

Galatasaray: Muslera, Veysel Sarı, Hakan Balta, Koray Günter, Tarık Çamdal, Olcan Adın, Sneijder, Melo, Dzemaili, Selçuk İnan, Burak Yılmaz.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri