İstanbul Autoshow başlıyor

Autoshowun güç gösterisi TÜYAPta başlıyor

Autoshow İstanbul’da 4 modelin dünya lansmanı, 31 modelin ise Türkiye lansmanı yapılacak. Autoshow 2012’nin açılış töreni T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Nihat Ergün’ün katılımıyla 1 Kasım 2012’de VIP Günü çerçevesinde saat 11:30’da Tüyap’ta gerçekleştirilecek.

İstanbul Autoshow 2012, Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) ve TÜYAP Tüm Fuarcılık işbirliği ile 2-11 Kasım 2012 tarihleri arasında bu yıl ilk kez TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacak.
2 Kasım Cuma günü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde ziyarete açılacak olan İstanbul Autoshow 2012 öncesinde ise özel konuklar ve basın mensuplarının katılımı için 1 Kasım 2012 tarihinde VIP günü düzenleniyor.

Fuar, kapılarını ziyaretçilere açmadan önce, basın mensuplarının 45 markanın 500’e yakın modelini yakından görmeleri ve incelemeleri için düzenlenen VIP Günü’nde,  saat 11:30’da T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Nihat Ergün, OICA Başkanı Patrick Blain ve ODD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar’ın katılımıyla açılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomobil Haberleri