İsrailli bakanla samimi pozlar

Gazi şehrimiz Gaziantep’in AKPli Belediye Başkanı Fatma Şahin’in dün ortaya çıkan İsrail bayrağını salladığı görüntüler infiale sebep oldu

Dün ortaya çıkan 23 Şubat 2017 tarihli bir videoda GaziantepBüyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in, İsrail Kültür ve Spor Bakanı Miri Regev ile birlikte Siyonist İsrail bayrağını sallaması, Filistin ve Kudüs davasına inanan Müslümanları derinden yaraladı. AKP’li Fatma Şahin’in basketbol karşılaşması için şehre gelen Siyonist Bakan’la karşılaşma öncesi ve sonrası verdiği samimi pozlar ise bayrak skandalının üzerine tuz biber ekti...

“İLİŞKİLER DAHA İYİYE GİDİYOR”

İsrailli Kültür ve Spor Bakanı Miri Regev, FIBA Avrupa Kupası son 16 tur rövanş maçının oynanabilmesi için Türk hükümetinin göstermiş olduğu gayretlerden dolayı Fatma Şahin’e teşekkür etmişti. Gaziantep’te gösterilen misafirperverlikten oldukça memnun kaldığını dile getiren Regev, “İsrail ve Türkiye arasında ikili ilişkiler daha iyiye gidiyor” diye konuşmuştu.

SİYONİZM’LE MÜCADELEYİ ERBAKAN HOCAMIZDAN ÖĞRENDİK

Erbakan Hocamızın son nefesine kadar Siyonizm’le mücadelesine şahit olduk. Biz, Siyonizm’i Erbakan Hocamızdan öğrendik. Zihinlerimize çivi gibi çaktık. Birinci gün, birinci manşetimiz “Yahudi Kongresi” olmuştu.

Şeyh Ahmed Yasin’in şehit düştüğü tekerlekli sandalyesiyle sahip çıktığı... Yürümeyi yeni öğrenen çocukların Siyonist tanklara taş atarak sahip çıktığı... Tüm aile bireylerini şehit veren annelerin ve babaların son nefesine kadar sahip çıktığı Kudüs ve Filistin davasına biz de son nefesimize kadar sahip çıkacağız.

Milli Gazete

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri