İsrail’in Mecid-i Aksa Saldırısı Batman’da Protesto Edildi

Mustazaflar Cemiyeti Batman İl Başkanlığı, İsrail’in Mescid-i Aksa saldırısını düzenledikleri basın açıklaması ile protesto etti.Cuma namazı ardından Gülistan Caddesi üzerinde toplanan grup ellerinde dövizlerle, Mescid-i Aksa’ya yapılan...

Mustazaflar Cemiyeti Batman İl Başkanlığı, İsrail’in Mescid-i Aksa saldırısını düzenledikleri basın açıklaması ile protesto etti.

Cuma namazı ardından Gülistan Caddesi üzerinde toplanan grup ellerinde dövizlerle, Mescid-i Aksa’ya yapılan saldırı tekbirler eşliğinde protesto ederek İsrail yönelik slogan attı. Mustazaflar Cemiyeti Batman İl Başkanı Davut Şahin burada yaptığı açıklamada, Müslümanların birlikte hareket etmesi gerektiğini belirterek, Mescid-i Aksa’ya yapılan saldırıyı kınadıklarını söyledi. İsrail’in sürekli bu saldırıları gerçekleştirdiğini dile getiren Şahin, “İsrail terör örgütü, kuruluşundan bu yana Filistin ve çevresindeki Müslümanlara sürekli zulmetmiş, kanlarını dökmüş, hakaret etmiş ve mukaddesatlarını çiğnemiştir. Yaptığı zulümler bazen katliamlara, vahşetlere dönüşmüştür.” dedi.

Müslümanlara birlik ve beraberlik çağrısında bulunan Şahin, şunları söyledi: “Ey Müslümanlar bakın mukaddes kitabınız Kur’an-ı Kerim, İsrail uşağı Marksist, sosyalist ve emperyalistlerin eliyle yakılıyor, mübarek Mescid’ül Aksa, mel’un Yahudilerin potinleriyle kirletiliyor. Sizin İslam’a duyarlılığınız nerede? Eğer Müslümanlar izzetli bir hayat yaşamak istiyorsa, bir an önce birbiriyle kenetlenip, küfre akımlar karşısında yekvücut olmalıdır. Buradan herkese bu konu karşısında sessiz kalmamaya davet ediyorum. Herkes duyarlı olmalı.”

Toplanan grup yapılan basın açıklamasının ardından dağıldı. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri