'İsrail’den değil Allah'tan korkun'

İsrail ile normalleşmenin suçlara ortak olmak anlamına geldiğini söyleyen AGD Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara, “Müslüman devlet yöneticilerine ikazda bulunuyoruz; Amerika’dan, İsrail’den, Avrupa’dan, Rusya’dan, Çin’den değil, Allah’tan korkun” dedi

Gazze’nin öz savunma gücü Hamas, 7 Ekim'de İsrail'e “Aksa Tufanı” operasyonu başlattı. Bu operasyon, tarihin en büyük operasyonu olarak kayıtlara geçti. Geniş çaplı bu operasyonla Hamas güçleri Gazze Şeridi'nden İsrail'in yerleşim yerlerine girdi ve şehirlere roketli saldırılar yaptı. Saldırılar ilk öncelikle Gazze'den İsrail'e atılan 5000 roketle başladı. İsrail İstihbaratı'nın güvenlik zafiyeti nedeniyle Kassam Tugayları sınırları geçerek sivil yerleşim yerlerine girmeyi başardı. Avrupa Birliği ülkeleri, ABD, İsrail'e desteğini açıklarken, Müslüman ülkelerden henüz Filistin'e bir destek açıklaması gelmedi. Türkiye ise sıklıkla itidal çağrısında bulundu.

BU OPERASYON TÜM ZALİMLERE VERİLMİŞ BİR CEVAP

Yüzyıla yakın süredir İsrail'in İslam topraklarını işgal ederek, kadın, yaşlı, çocuk demeden katlettiğini söyleyen AGD Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara, İsrail'in pervasız eylemlerinin karşılığını, mutlak başarıya ulaşan aksa tufanı operasyonu ile acı acı tecrübe etmiş olduğunu belirtti.


Şimdiye kadar meydanlarda hep İsrail’in zulümlerini telin etmek için toplandıklarını dile getiren Başkan Kara, bugün ise büyük bir sevinçle, Kudüs’ün, Mescid-i Aksa’nın özgürlüğüne giden yolda elde edilen büyük başarının kutlandığına dikkat çekti. Kara, “İlk kıblemiz, haremimiz, etrafı mübarek kılınmış Mescidi Aksa’mız, her gün terörist İsrail ve yahudi işgalciler tarafından düzenlenen baskınlarla taciz ve tahkir ediliyorken, sokaklarda masum siviller kurşuna diziliyorken, 10 yaşında çocuklar tutuklanıyorken, Gazze’de ambargo ve abluka şiddetini artırmışken, sadece Filistinli kardeşlerimizin değil, tüm Müslümanların izzeti her gün her an çiğnenmeye devam ediyorken gerçekleşen bu operasyon, yalnız İsrail’e değil, dünyayı kana boğan tüm zalimlere verilmiş bir cevaptır. Dünyayı zulüm kulelerinden tahakküm ile yöneten kafirlere karşı bir avuç mücahid, bugün bir kere daha; arzın yegâne ve mutlak sahibinin Cenâb-ı Allah olduğunu hatırlatmış, delinemez, geçilemez, yapılamaz denilen ne varsa hepsini yapmıştır. Milyarlarca dolar harcanan sistemler, uydular, istihbarat ağları, silahlar ve hepsinden önemlisi yenilmezlik algısı yerle yeksan olmuştur. Merhum Erbakan Hocamızın 'İsrail ancak güçten anlar' ifadelerini hakkıyla anladığımız günleri yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

İSRAİL İLE NORMALLEŞMEK İŞLENEN SUÇLARA ORTAK OLMAKTIR

“Sivil veya asker fark etmez, tüm İsrailliler, Filistin topraklarında işlenen her suça ve işgale doğrudan ortaktır” diyen AGD Konya Şube Başkanı Durmuş Ali Kara, daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: “Evlerinden kovulan Filistinlilerin mülklerine istilacı böcekler gibi koşuşturarak doluşan genç, yaşlı, kadın, çocuk tüm Yahudiler işgalcidir, zalimdir, katildir. Bu kadar zulme ortak olmalarına rağmen Filistinli kardeşlerimizin büyük bir hassasiyetle merhametli tavırları ortadadır. Bu mesele bahane edilerek ortaya konulmaya çalışılan algı zalimlerin zulümlerini gölgelemeye çalışmakta. On yıllardır, dünyanın her yerinden Filistin’e gelerek ben çalmazsam başka bir Yahudi çalacak diyerek Filistinlilerin hayat hakkını çalan, Kudüs’ün tarihi sokaklarında Filistinli ninelere saldıran, çocuk yaşlarından itibaren silah eğitimleri alan bir topluluk, sivil değildir. Milis kuvvetlerdir. Katil İsrail bir yandan tüm dünyanın gözü önünde katliamlarına, saldırılarına, asimile çalışmalarına, işgale ve apaçık zulümlerine devam ederken, diğer yandan İslam ülkeleriyle normalleşme adımları atmaktadır. Başta Türkiye, Suudi Arabistan, Mısır gibi ülkelerin bu adımları atmaları, elinde binlerce Müslümanın kanı bulunan Netanyahu ile yapılan görüşmeler bizleri bu vebale ortak yapmakta. Büyük İsrail hayalinden vazgeçmeyen, çocuk, genç, yaşlı, kadın demeden her fırsatta vahşetini sergileyen, uluslararası sularda 10 vatandaşımızı katleden İsrail’le normalleşmek, işlenen bütün suçlara fiilen ortak olmaktır. Atılan yanlış siyasi adımların bedelini Filistin halkı ödemektedir. Müslüman toprağı olan Kudüs’ü başkent olarak ilan eden İsrail, Kudüs'te mahalleleri boşaltmakta, Gazze’de ablukayı sürdürmekte, Batı Şeria’da Müslümanların arazileri üzerinde yeni yerleşim yerleri açmaya devam etmekte, Mescidi Aksa’ya yönelik tecavüzlerini günbegün arttırmakta. Terör devleti israil bir taraftan insanlık ve hukuk değerlerini hiçe sayarak işgal ve yıkımlara devam ederken, normalleşme çalışmalarıyla fiillerini meşrulaştırmaya çalışmaktadır.”

MÜSLÜMAN ÜLKELERLE İŞ BİRLİĞİNİ GÜÇLENDİRİN

Ne kadar zulmederse etsin, ne kadar kan dökerse döksün, İsrail'in Mescidi Aksa’yı, Kudüs’ü, Filistin'i Müslümanlardan koparamayacağını dile getiren Başkan Kara, “İşte biz aksa için canını vermeye hazır on binler yüzbinler milyonlar olarak daima karşınızda olacağız. Tarih sahnesinden silinip gideceğiniz güne kadar sizinle mücadele edecek, kanımızın son damlasına kadar savaşacağız” diye konuştu. Kara, son olarak şunları kaydetti: “Siyonist lobilerin ve dünyadaki terörün ana merkezi olan ABD ile İslam coğrafyasında yaptıkları katliamlar, işgaller, tecavüzler, sömürü faaliyetleri ayan beyan ortadadır. Kafirlerin birbirlerini nasıl desteklediğini görmemek için kör, duymamak için sağır, dertlenmemek için vicdan ve izandan yoksun olmak gerekir. Müslümanların da Filistin davasına gerekli önemi ve önceliği vermesi, tüm maddi olanakların ve manevi desteğin mücahitlerin hizmetine sunulması şarttır. Kudüs ve mescidi aksa için gayret göstermek imanımızın ve insanlığımızın bir gereğidir. Buradan başta ülkemiz olmak üzere tüm Müslüman devlet yöneticilerine ikazda bulunuyoruz: Amerika’dan, İsrail’den, Avrupa’dan, Rusya’dan, Çin’den değil, Allah’tan korkun, Allah’tan korkun, Allah’tan korkun! Allah’a güvenin, ahiretinizi düşünün! Bırakın bu normalleşme adımlarını! Tarihinize bakın inancınıza sarılın!
Müslüman ülkelerle iş birliğini geliştirin! Sorunlara birlikte çözüm arayın! Zafer yakındır.”

EMRE ÖZGÜL

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri