İsrail uçaklarını Konya semalarında görmek istemiyoruz

Saadet Partisi İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Abdullah Altuntaş, dünya Müslüman ülkelerinin bir araya gelerek İsrailin Filistine yönelik yürüttüğü soykırıma dur demesini istedi.
 Altuntaş, İsrail uçaklarını Konya semalarında görmek istemediklerini de vurguladı.
Saadet Partisi Grubu olarak dünyanın ‘şımarık çocuğu’ olarak ifade edilen terör devleti İsrail’in yapmış olduğu vahşeti lanetleyip kınadıklarını vurgulayan Abdullah Altuntaş, “Bu vahşette anlaşıldı ki İsrail’in amacı kendisini savunmak değil etnik temizlik yapmak. Gerçekten kendini savunacak olsaydı birebir askerlerle savaşırdı. Anlaşıldığı üzere İsrail, Filistin’de Filistin devleti istememektedir” diye konuştu.
Bugüne kadar Türkiye’nin dost olarak gördüğü ülkeler, başta ABD olmak üzere bu süreçte gerçek yüzlerini gösterdiklerine işaret eden Abdullah Altuntaş, BM’nin de aynı rolü üstlendiğine vurgu yaptı.
Dünya Müslüman ülkelerinin bir araya gelip bu vahşete dur demesi gerektiğine dikkat çeken Abdullah Altuntaş, “Ama ne yazık ki bu ülkeler de Türkiye’den bir ağabeylik rolü üstlenmesini beklerken, bu vahşetin uzantısı olan Büyük Ortadoğu Projesi’nin eş başkanı Başbakan Erdoğan’dır. Bundan da utanç duyuyoruz” değerlendirmesini yaptı.
İsrail’in Filistin’de çocuk ve kadınları öldürürken uçaklardan attığı bombaların tatbikat ve eğitimini Konya semalarında yaptıklarının altını çizen Abdullah Altuntaş, bundan sonra yapılacak tatbikatların içinde İsrail’in olmasına karşı olduklarını söyledi. Abdullah Altuntaş, “İsrail uçaklarını Konya semalarında görmek istemiyoruz” diyerek, yetkilileri uyardı.   

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri