İsrail mallarına boykot çağrısı! İşte markaların tam listesi

İsrail, Gazze'ye saldırılarını artırırken, vatandaşın en çok merak ettiği konu ise “İsrail'in Türkiye'de satılan malları ne” sorusunun cevabı oldu.

İsrail, Gazze'ye saldırılarını artırırken, vatandaşın en çok merak ettiği konu ise “İsrail'in Türkiye'de satılan malları ne” sorusunun cevabı oldu. İsrail'in ülkede satılan birçok ürünü olduğu biliniyor. Bu markalar, birçok evde bulunuyor. Konyalılar, İsrail'in mallarının boykot edilmesini isterken, bu konuda da tüm vatandaşlardan hassasiyet bekliyor.

İsrail, birçok sektörde olmasına rağmen, temizlik sektöründe daha fazla ürüne sahip olma özelliği taşıyor.

İşte İsrail'in o markaları ve ürünleri;

Giyim Sektörü: Tommy Hilfiger, Nike, Adidas, Polo, Ralph Lauren, Parizyen, Hugo Boss, Calvin Klein, Levi's, Timberland, Giorgio Armani, Lee.

Gıda Sektörü: Danone, Maggi, Jacobs, Banana, McDonald's, Burger King, Knorr, Calve.

İçecek Sektörü: Coca Cola, PEPSİ, Sprite, Fanta, Schweppes.

Temizlik Sektörü: Air Wick, Ajax, Aldays, Alo (Çamaşır Tozu) Ariel (Çamaşır Tozu) Axe Calgon, Carrefour, Cif, Clear (Şampuan) Clit Bang, Colgate Dettol. Dove Elidor (Şampuan), Head & Shoulders, Ipana (Diş Macunu) Jhonsons Baby, Loreal (Şampuan) Lux, Max Factor, Nıvea Omo (Çamaşır Tozu) Oral-B, (Özel) Palmolive, Pantene (Şampuan).

Prima (Bebek Bezi), Rejoıce (Şampuan), Prima, Protex, Rejoice, Rexona (Şampuan), Rinso (Çamaşır Tozu), Sensodyne, Viecnetta Vileda, Vanish, Vaseline, Veet.

MESUT TURAN

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (42)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ekonomi Haberleri