İsrail Konsolosluğu Önündeki Protestolar Devam Ediyor

İsrail ordusunun Gazze'ye girmesiyle birlikte başlayan protesto gösterileri devam ediyor. Levent’teki İsrail Konsolosluğu önünde bekleyen İsrail karşıtı bir grup, tepkilerini sürdürüyor. Bariyerlerle korunan Konsolosluk önünde çevik kuvvet...

İsrail ordusunun Gazze'ye girmesiyle birlikte başlayan protesto gösterileri devam ediyor. Levent’teki İsrail Konsolosluğu önünde bekleyen İsrail karşıtı bir grup, tepkilerini sürdürüyor. Bariyerlerle korunan Konsolosluk önünde çevik kuvvet polisleri de hazır bekliyor.

İsrail’in Gazze’ye havadan ve denizden saldırıları devam ederken dün akşam da kara harekatı başlatması tepkilere neden oluyor. Dün gece konsolosluğa girmek isteyen gruba polis müdahale etmişti. Bugün Cuma namazı sonrasında yine konsolosluk önünde toplanan grup, dua ederek İsrail’e tepki gösterdi. Hollanda’dan geldiğini söyleyen ve Yahudilerle konuşmak istediğini söyleyen bir vatandaşı da yine orada toplanan gruptan bazıları sakinleştirdi. Pankart açarak slogan atan öfkeli grup, zaman zaman konsolosluk bahçesinden geçen kişilere tepki gösterdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri