Isparta’da Trafik Kazası: 4 Ölü, 1 Yaralı

Isparta’nın Keçiborlu ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken ve bir kişi de yaralandı.     Keçiborlu ilçesi yakınlarındaki Çadırcılar mevkiinde trafik kazası meydana geldi. Kazada,...

Isparta’nın Keçiborlu ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybederken ve bir kişi de yaralandı.

    Keçiborlu ilçesi yakınlarındaki Çadırcılar mevkiinde trafik kazası meydana geldi. Kazada, Mehmet Yılmaz yönetimindeki TIR ile Afyonkarahisar istikametinden, Isparta’ya seyir halinde olan Muhammet Yalçın Parsak’ın kullandığı kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Kazanın TIR şoförü Mehmet Yılmaz'ın şerit ihlali yapması sonucu meydana geldiği iddia edildi.

    Kaza sonrasında kamyonet içerisinde sıkışan cesetler, itfaiye ve AFAD ekiplerinin yoğun çalışması sonucu güçlükle çıkarıldı. Cesetler daha sonra cenaze aracına konularak Keçiborlu Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

    Kazada kamyonet sürücüsü Muhammet Yalçın Parsak, kamyonet içerisinde bulunan Ali Osman Kavak, Yaşar Tınaz Taş ve Ramazan Şen hayatını kaybetti. TIR şoförü Mehmet Yılmaz'ın ise hayati tehlikesinin bulunmadığı ve Keçiborlu Devlet Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü öğrenildi. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri