İsmail Kartal’ın haklı sevinci 

Geçtiğimiz sezon  15 maçta sadece 3 galibiyet alan İttifak Holding Konyaspor bu sezon sakatlıklar virüs yüzünden birçok as oyuncusundan yoksun çıktığı 13 maçta 5 galibiyet alarak büyük bir başarıya imza attı.

Kayserispor deplasmanına yine bu sıkıntılar içerisinde giden Anadolu Kartalı rakibi karşısına 10 oyuncusundan yoksun çıktı. Volkan Fındıklı ve Marin Anicic ile birlikte sakatlıkları bulunan Alper Uludağ, Musa Çağıran, Paolo Hurtado, Farouk Miya, Ömer Ali Şahiner, Samuel Eduok, Sokol Cikalleshi ve Artem Kravets Kayserispor maçında kadroda yer bulamayan isimler oldu. Sahaya yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkmak zorunda kalan Konyaspor’da Teknik direktör İsmail Kartal’ın oyuna hamle şansı ise çok kısıtlıydı. Kartal zorlu 90 dakikada  maç 1-0 devam ederken, Erdon Daci'nin yerine oyuna Uğur Demirok girdi. Uzatmalarla beraber son 15 dakika forvette oynayan deneyimli oyuncu, kazanılan penaltı atışında topu fılelere gönderdi.     
Sezon başından buyana kadro kurmakta zorlanan İsmail Kartal Jevtovic’in son dakika golüyle  müthiş bir sevinç yaşadı.  Tecrübeli teknik adam içine attığı tüm sıkıntıları adeta o sevinçle dışarı attı. 
HAKSIZ ELEŞTİRİLER ALIYOR 
Geçtiğimiz sezonlarda birçok teknik direktörün alamadığı galibiyetleri bu sezon yaşanan tüm sıkıntılara rağmen ve takımın yarısı sakatken 13 maçta 5 galibiyet alarak 18 puan toplayan İsmail Kartal sosyal medyada haksız eleştirilere maruz kaldı. Sezon başında ligde düşme korkusu yaşamadan orta sıralarda ligi bitirelim diyen birçok taraftar 13 maçta 18 puan toplayarak Konyaspor’u 10.sıraya taşıyan ve bunu birçok olumsuzluğa sakatlığa rağmen başaran  tecrübeli teknik adama geçmişte yaşanan başarısızlıkları unutarak yıpratma politikası başlattı.
ÇOĞUNLUK KARTAL’I DESTEKLİYOR 
Sosyal medyada İsmail Kartal’ı yıpratma politikasına karşı ise birçok Konyaspor taraftarı hocalarına sahip çıkıyor. Hocanın iyi işler yaptığını öne süren yeşil-beyazlı taraftarlar zorlu süreçte yanlışıyla doğrusuyla hocaya sahip çıkılması gerektiğini savunuyor. 
FERHAT TÜRKOĞLU

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri