İsmail Kartal’ın 2020 karnesi belli oldu

Sezon başında ligin başlamasına günler kala Bülent Korkmaz’ın takımdan ayrılmasıyla birlikte Konyaspor’un başına İsmail Kartal getirildi.

Tecrübeli teknik Yeşil-beyazlı ekibin başında 14 maça çıkarken bu maçlarda 19 puan topladı. 2020 yılının bir kısmını Çaykur Rizespor’un başında geçiren İsmail Kartal 6 maça çıkarak 4 puan toplamıştı. Bu sezon Konyaspor'la 14 maçta 19 puan elde eden Kartal, 20 maçta alınan 23 puanla 1.15'lik ortalama yakaladı.

KONYASPOR 4. BERABERLİĞİNİ ALDI 

Konyaspor’un başında çıktığı 14 maçta 5 galibiyet 5 yenilgi alan tecrübeli teknik adam 4.beraberliğini ise Çaykur Rizespor karşısında aldı.  Ligin en az gol yiyen takımları arasında yer alan Konyaspor 14 maçta 14 gol yedi. 

Yeşil-beyazlı ekip topladığı 19 puanla 15. hafta sonunda 10. basamakta yer aldı.

Konyaspor, ligde 9 maç sonra berabere kaldı. Yeşil-Beyazlılar, sahasında ağırladığı Çaykur Rizespor karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan beraberlikle ayrıldı. Konyaspor için bu beraberlik ise ligdeki 4. Beraberliği oldu. Anadolu Kartalı en son ligde 4.haftada oynadığı Yeni Malatyaspor karşılaşmasında sahadan beraberlikle ayrılmıştı. Ondan sonra çıktığı 9 maçta 5 mağlubiyet ve 4 galibiyet alan İttifak Holding Konyaspor, 12 puan topladı. Konyaspor, bu sezon ligin ilk 4 haftasında 3 beraberlik ve 1 galibiyet almıştı. Yeşil-Beyazlılar, Gençlerbirliği, Denizlispor, Yeni Malatyaspor ve son olarak da Çaykur Rizespor ile beraber kaldı.

SPOR SERVİSİ 


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri