İsmail Kartal: Sadece 3 Puan Kazanmadık

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, oyuncularının sadece 3 puan kazanmadığını, çok şey kazandığını söyledi.Spor Toto Süper Ligi Süleyman Seba Sezonu 5.hafta maçında Torku Konyaspor’u, kendi evinde 2 – 1 mağlup eden Fenerbahçe’de,...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, oyuncularının sadece 3 puan kazanmadığını, çok şey kazandığını söyledi.

Spor Toto Süper Ligi Süleyman Seba Sezonu 5.hafta maçında Torku Konyaspor’u, kendi evinde 2 – 1 mağlup eden Fenerbahçe’de, teknik direktör İsmail Kartal maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Kartal, “Bu hafta bu maça iyi hazırlandık. Ama gördük ki Konyaspor bizden daha iyi başladı maça. Biz de bulduğumuz golden sonra üzerimizdeki baskıyı attık. Devre arasında oyuncularımızla bir toplantı yaptık. Bunun sonucunda hemen 2. golü bulduk ve öne geçtik. Oyuncularım on kişi kalmamıza rağmen takdire şayan bir mücadele ortaya koydu. Biz bu gece çok şey kazandık. Sadece 3 puan kazanmadık. 3 puan taraftarlarımıza bayram hediyesi olsun. Maçta zaman zaman gerginlik oldu. Bazı oyuncularımızın gol atamamamızdan dolayı gergin olabiliyor. Türkiye’de sert bir futbol oynanıyor. Diego hem futbol hem de kültür olarak buraya daha alışmadı ve zamana ihtiyacı var.” diye konuştu.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri