İsmail Beleş sesleri

2. Ligde yoluna devam edecek olan Selçuk Üniversitesi, sponsor arayışlarına devam ediyor. Öncelikle hoca konusunu çözmek isteyen temsilcimizde, Koç İsmail Beleş yeniden gündeme geldi.
Yeni sezonda Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele edecek olan sarı-mavili temsilcimiz Selçuk Üniversitesi’nde sponsorluk için görüşmeler sürüyor. Kulüp başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut’un kulübe güçlü bir sponsorluk kazandırmak için görüşmelerini sıklaştırdığı öğrenildi.  Sarı mavililer sponsorluk sorununu çözüp transfere hız verecek.
Öte yandan antrenör arayışlarına da devam eden Selçuk Üniversitesi’nde yönetimin İsmail Beleş ile anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi. İsmail Beleş sarı-mavili takımın ikinci ligde mücadele ettiği ilk yıl olan 2004–2005 sezonunda Selçuk Üniversitesi’nde görev almış ve o sezon ligi dördüncü sırada bitiren Selçuk Kartalları birinci lig vizesini alamamıştı. Selçuk Üniversitesi’nin yanında daha önce Gaziantepspor, Bursa Basketbol ve Gelişim Koleji’ni çalıştıran İsmail Beleş, Basketbol Ümit Milli Takımı’nda da bir süre yardımcı antrenörlük yapmıştı.
Ufuk Kaçar ve Mutlu Demir’in ardından iç transferde fire vermek istemeyen sarı mavili yönetimin Murat Yolcu ile Çarşamba günü görüşerek takımda kalmasını isteyeceği öğrenildi. Murat Yolcu’nun teklife sıcak baktığı ve Konya’daki evini bile boşaltmadığı bildirildi. İlker Türel’in Trabzonspor ile anlaştığı konuşulurken, yönetimin sözleşmesi devam eden genç oyuncu ile birlikte İsmail Çevik’i de kadroda tutmayı düşündüğü belirtildi. Öte yandan Konyalı basketbolculardan İbrahim Öztürk’ün de takımda kalmaya sıcak baktığı gelen haberler arasında.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri