İşler tersine gidiyor

Sezona play-off hedefiyle başlayan Anadolu Selçukspor, gösterdiği performans ile hedefinin uzağında kaldı. Son 3 maçtır galibiyet yüzü göremeyen Yavru Kartal ligde 10.sırada bulunuyor

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta ki temsilcimiz Anadolu Selçukspor, ligde son 3 maçtır galibiyet yüzü görmüyor. Cenk Özcan yönetiminde ki Yavru Kartal, ligde 10.sırada bulunuyor. Sezon öncesi şeni yönetim ile yola çıkan Anadolu Selçukspor, hedefinin bir hayli uzağında kaldı. Sezona play-off hedefiyle başlayan ve güçlü bir kadro kuran Anadolu Selçukspor, beklentileri karşılayamadı. Evinde iyi bir performans sergileyen yeşil-beyazlılar dış sahada ise vasatı aşamadı. Evinde yenilgi yüzü görmeyen Anadolu Selçukspor, deplasmanda ise galibiyetle tanışamadı.

UMDUĞUNU BULAMADI

Asıl amacı Atiker Konyaspor'a oyuncu hazırlamak olan Anadolu Selçukspor'da işler yolunda gitmiyor. Sezona hedefli takım kurarak büyük umutlarla başlayan Anadolu Selçukspor umduğunu bulumadı.Ligde 9 maça çıkan Konya Anadolu Selçukspor 3 galibiyet, 2 beraberlik aldı. 4 maçtan ise mağlubiyetle ayrıldı. 9 haftada 11 puan toplayan Yavru Kartal, lig sıralamasında 10.sırada yer aldı.

FLAŞ SKORLA BAŞLADI

Lige 4-0'lık flaş Kahramanmaraşspor galibiyetiyle başlayan Anadolu Selçukspor, ligin ilk 5 haftasında zorlu rakiplerle oynadı. Ligin iddialı ekipleri karşısında çaresiz kalan Anadolu Selçukspor, 5 haftada 7 puan topladı. Ligin ilk haftasında Kahramanmaraşspor'u 4-0 mağlup eden Anadolu Selçukspor, Amedspor ile 1-1 berabere kalırken BB Erzurumspor'a ise 2-0 mağlup oldu. Yavru Kartal ligin dördüncü haftasında evinde ağırladığı Nazilli Belediyespor'u 3-1 yenmeyi başardı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz ligin 5.haftasında ise deplasmanda İstanbulspor'a 5-0 mağlup olarak ağır bir mağlubiyet aldı.

GALİBİYETİ UNUTTU

Son 3 maçtır galibiyeti unutan Anadolu Selçukspor, son galibiyetini evinde ağırladığı  Büyükçekmece Tepecikspor'u 2-1 yenerek aldı. Yavru Kartal, Tepecikspor maçının ardından konuk olduğuu Zonguldak Kömürspor'a 2-0 mağlup olurken evinde ağırladığı Anadolu Üsküdarspor ile 0-0 berabere kaldı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz ligin 9.haftasında konuk olduğu Keçiörengücü'ye 1-0 mağlup oldu.

AHMET SÜTCÜ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri