İşler sarpa sardı

Torku Konyaspor’da, Gaziantepspor maçından sonra, yenileme antrenmanıyla başlayan Bursaspor karşılaşmasının hazırlıkları devam ediyor.

Gaziantepspor yenilgiyle, kan kaybetmeye devam eden ve 28 puanda kalarak 13. sıraya gerileyerek alt sıralardaki takımlarla aradaki puan farkı azalan Torku Konyaspor’da, hazırlıklar bugün de teknik-taktik çalışmalarla devam edecek. Yarın basın ve taraftarlara kapalı olarak taktik çalışacak olan Kartallar, Bursa’ya muhtemelen Cuma sabah gidecekler ve son çalışmayı orada gerçekleştirecekler. Spor Toto Süper ligde, geride kalan 9 maçın 4’ünü içi sahada; Galatasaray, Beşiktaş, Akhisar Belediye Gençlik ve Kayserispor ile oynayacak olan yeşil-beyazlılar, 5 maçı ise, 3’ü rakipleriyle olmak üzere deplasmanda; Bursaspor, Antalyaspor, Çaykur Rizespor, Karabükspor ve Eskişehirspor ile  yapacak. Torku Konyaspor’da, Cumartesi günü öğleden sonra oynanacak Bursaspor maçı öncesi Mehmet Güven, Vukoviç, Ergün Teber ve Thorvaldsson sakat. Ali Çamdalı sarı kart cezalısı.

ALT SIRALAR KAYNIYOR
Spor Toto Süper ligde, 25. hafta geride kaldı.. Üstte, lider Fenerbahçe Erciyesspor galibiyetiyle şampiyonluk yolunda önemli yol aldı.. Lideri 5 puan geriden izleyen Galatasaray ve 7 puan geride bulunan Beşiktaş puan kaybetmeye devam etti.   Altta ise, ateş çemberi gittikçe daralıyor. Torku Konyaspor, Gaziantepspor yenilgisiyle işi zora sokarken, Erciyesspor ve Elazığspor’un yenilmesiyle teselli buldu. Gaziantepspor Konya ve Gençlerbirliği ise, Kasımpaşa  deplasmanında aldığı önemli 3 puanla derin bir nefes aldı. Rizespor ve  Antalyaspor beraberlikle yetindi. Kayserispor, evinde Bursaspor’u yenerek haftalar sonra galip gelerek puanını 19’a yükseltti. 25 puanlı Kayseri Erciyesspor ve 26 puanlı Rizespor düşme hattındaki diğer takımlar oldu.. Bu üç takımı 26 puanla Antalyaspor, 27 puanla Elazığspor, 28 puanla Torku Konyaspor ve 31 puanla Gençlerbirliği izlemekte. Bursaspor ise, Kayseri deplasmanında aldığı yenilgiyle umutlarını ileriki haftalara taşıdı.   Hafta sonu yapılan maçlardan 3’ünü ev sahibi, 3’ünü deplasman takımları kazanırken, 3 maçta berabere sonuçlandı. Toplam 18 golün atıldığı haftada, 2 maçta gol sesi çıkmazken, Trabzonspor deplasmanda Sivasspor’u 4-0 yenerek haftanın en farklı galibiyetini aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri