İşlek Caddede Küçük Kızın Yaralandığı Kazayı Gören Olmamış

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 7 yaşındaki kız çocuğu yaralandı. Yaralı çocuk ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kalabalık caddede polisin ısrarla sorduğu 'Kazayı gören var mı?" sorusu...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 7 yaşındaki kız çocuğu yaralandı. Yaralı çocuk ambulans ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kalabalık caddede polisin ısrarla sorduğu 'Kazayı gören var mı?" sorusu cevapsız kaldı.

Kaza saat 23.00 sularında Sahil Bulvarında meydana geldi. İddiaya göre, Bozahane yönüne giden Alper Ural (28) idaresindeki 67 AF 755 plakalı otomobil aniden yola fırlayan 7 yaşındaki Elifnurcan Zekiye Yılmaz'a çarptı. Kız kardeşine otomobilin çarptığını gören anne Şerife ve baba Bayram Ural gözyaşlarına boğuldu. Yardıma koşan vatandaşlar, yaralı kızı sürekli olarak konuşturmaya çalıştı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri küçük kıza ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırdı. Anne Şerife, baba Bayram ve abla Bahar vatandaşların arabaları ile hastaneye götürüldü.

"POLİS GÖRGÜ ŞAHİDİ ARADI, KALABALIK CADDEDE KAZAYI GÖREN ÇIKMADI"

Kaza sonrasında kazayı gören olup olmadığını soran polisler yanıt alamadı. Kalabalık olan caddede hiç kimse olayı görmezken, kazayı anlatan otomobil sürücüsü Alper Ural, "Çocuk direk yola fırladı. Çok yakın mesafeydi. Fardan çarptım. Son anda gördüm. Frene bastım ama ben bir tek çocuğu gördüm" dedi.

Ereğli Devlet hastanesinde tedavi altına alınan 7 yaşındaki Elifnurcan Zekiye Yılmaz, acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından çocuk cerrahisinin bulunmaması nedeniyle Zonguldak'a sevk edildi. Polis kazayla ilgili tahkikatı sürdürüyor. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri