İslami ilimler öğrencileri iftarda buluştu

Selçuk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi öğrencileri düzenlenen iftarda buluştu. İftar programı, fakültenin bahçesinde gerçekleşti

Selçuk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi öğrencileri, Fakülte Dekanlığı tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Geleneksel Konya düğün pilavının yendiği iftara Konya İl Müftü Yardımcısı Ahmet Demirel, İslami İlimler Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Özdemir Koçak, Konya Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Şahin, Konya Bilim Merkezi Genel Müdürü Ali Çetinkaya, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Bağcı, Diyanet Gençlik Merkezi Koordinatörleri Muhammed Küçükuyanık ve Fatma Zehra Doğan, Kampüs Cami İmam Hatipleri, Dekan Yardımcıları, Öğretim Üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Fakültenin bahçesinde yer alan otoparkta düzenlenen iftar programı, öğrenciler tarafından da beğeniyle karşılandı.

Gerçekleşen iftarda öğrencilere hitap eden Fakülte Dekanı Altıntaş, “Öğrencilerimizle hocalarımızı bir araya getirdiğimiz iftar programımıza katılım gösteren herkese hoş geldiniz diyor ve teşekkür ediyorum. Fakültemizde düzenlediğimiz faaliyetlere her gün bir yenisini ekliyoruz. İftar programımıza verdikleri destekten ötürü de hayır sahiplerine teşekkür ediyorum. Yüce Rabbimizden bizleri bayrama hayırlısıyla ulaştırmasını temenni ediyorum. Herkese hayırlı Ramazanlar dilerken, öğrenci kardeşlerimize de derslerinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

EYYÜB KARAKUZU

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri