İslam’a ihtiyaç var

Saadet Partisi İl Gençlik Kolları divan toplantısında konuşan başkan Sefa Taşbaşı, “Ümmetimizin geleceğini inşa edecek gençler, kadrolar, nesiller yetiştirme gayreti içerisindeyiz. Unutulmamalıdır ki ülkemizin ve bütün insanlığın kurtuluşu ancak İslam ile

Saadet Partisi Konya Gençlik Kolları, Ocak ayı olağan divan toplantısı gerçekleştirildi. Parti il binasında gerçekleştirilen toplantıya İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri ve ilçe gençlik kolları yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Şube Başkan Yardımcısı Esat Ergener'in de katıldı. Yapılan divan toplantısında gençlik kolları üyeleri Ocak ayı çalışmalarını değerlendirdi. Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Sefa Taşbaşı toplantının başında yaptığı konuşmada, ülkede ve dünyada yaşanan sorunların temelinde 'İslamsızlık' olduğuna dikkat çekerek, tüm bu kötülüklerin önüne geçecek kadroların Milli Görüş kadroları olduğunun altını çizdi.

PERDE ARKASINDA ARZ-I MEV’UD VAR

Taşbaşı konuşmasına şu şekilde devam etti: “İslam Ümmeti olarak ve Türkiye Cumhuriyeti halkı olarak zor günler geçirmekteyiz. Yıllardan beri ülke gündemini hep meşgul etmiş olan terör belası tüm zamanların en uç noktasına gelmiş ve vatan topraklarımızda iç kargaşa çıkması suretiyle bölünmenin eşiğine getirilmiş durumdayız. Şimdi parlamentoda bulunan mevcut siyasi partiler olaylara hep dar pencereden bakarak gelişmelerin perde önünde sergilenen kısmını yorumluyor. Fakat olaylara Milli Görüş şuuru ile baktığımız zaman perdenin arkasında Siyonizm’in olduğunu ve şuanda olumsuzlukların istila ettiği coğrafyamızda ilerleyen süreçlerde Arz-ı Mev’ud adı verilen büyük İsrail Devleti'nin kurulması projesi olduğunu görmekteyiz. Bizler Milli Görüş Gençliği olarak, Saadet Partisi gençliği olarak bu ve buna benzer tüm olumsuzluklardan rahatsızız ve şikayetçiyiz.”

İNSANLARI İSLAM’LA BULUŞTURMALIYIZ

Ülkede istikrarın olmadığını ifade eden Taşbaşı, konuşmasına şöyle devam etti: “Gelecek kaygısı yaşayan, inancı ve idealleri olmayan, vahşi kapitalizmin çarkları arasında ezilen, çağın batıl algısına köle edilmiş gençlerin olduğu ülkemizde huzurdan,refahtan,gelecekten ve istikrardan bahsedilemez. Bu gibi gelişmeler yaşanırken bizler de sessiz kalamayız ve yan gelip yatamayız. Milli Görüş kadroları tüm sıkıntıların farkındadır ve çözüm yollarına da vakıftır. İşte bu dert ve şuurla bizlerde ülkemizin ve ümmetimizin geleceğini inşa edecek gençler, kadrolar, nesiller yetiştirme gayreti içerisindeyiz. Unutulmamalıdır ki ülkemizin ve bütün insanlığın kurtuluşu ancak İslam ile mümkündür. İnsanlarımızı İslam'la buluşturacak çalışmaları yapmakta bizim vazifemizdir. Bundan dolayı bugün burada yaptığımız çalışmaların değerlendirmelerini alacağız ve ileride yapmayı planladığımız çalışmaları konuşacağız. Kim var denildiğinde sağına soluna bakmadan 'Ben' varım diyebilen bir gençlik olduğunuz için bugün buradasınız.” Toplantı daha sonra raporların alınmasıyla ve sunumların gerçekleştirilmesi ile devam etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri