İslam birliğinden yanayız

Saadet Partisi (SP) dışındaki bütün partilerin batıcı ve Avrupa Birliğinden yana olduğunu dile getiren SP Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, Saadet Partisinin diğer partilerden ayrılan en büy

Saadet Partisi (SP) Konya İl Teşkilatı'nın geleneksel iftar yemeği programına katılan SP Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, "Bizim dışımızdaki bütün partiler batıcıdır, Avrupa Birliği'nden yanadır, biz ise İslam Birliği'nden yanayız. Partimizi diğer partilerden ayıran en büyük fark budur" dedi. Çiftsan Botanik'te düzenlenen geleneksel iftar yemeğine SP Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın yanı sıra, Genel Sekreter Tacettin Çetinkaya, Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, Genel Başkan Başdanışmanı Mustafa Özkafa, Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Veysel Candan, SP GİK Üyeleri Zülfikar Gazi, Hasan Hüseyin Öz, SP Konya İl Başkanı Mehmet Şen, SP Konya İl Müfettişi İbrahim Erkan, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Korkmaz, AGD Bölge Sorumlusu Bahri Kırışık, AGD Konya Şube Başkanı Yusuf Güneş, SP ilçe başkanları ve çok sayıda parti teşkilat üyesi katıldı.

'BİZİM DIŞIMIZDAKİ TÜM PARTİLER BATICIDIR'

Partililerle birlikte iftar yemeği yiyen SP Genel Başkanı Prof. Dr. Kamalak, programda yaptığı konuşmada, kendi partileriyle diğer partiler arasında birçok fark bulunduğunu belirterek, "Soruyorlar bize, 'diğer partilerle aranızda ne fark var' diye. Bizim dışımızdaki tüm partiler batıcı ve Avrupa Birliği'nden yanadır. Biz ise İslam Birliği'nden yanayız. Avrupa Birliği'nin arkasında Haçlı Birliği vardır. Haçlı Birliği ise bizi bu topraklardan atmak için oluşturulan Hıristiyan Birlikleridir. Bizim böyle bir birlikten yana olmamız imkansızdır. Biz İslam Birliği'nden yanayız. Bizi diğer partilerden ayıran en büyük fark budur. Bizim partimizin diğer partilerden ikinci farkı da; bizim dışımızdaki tüm partiler işbirlikçi ve kuvvetliden yanadır. Çıkarılmak istenen 1 Mart tezkeresi Meclis'e geldiğinde merhum Hocamız Necmettin Erbakan, ‘Bu tezkere Meclis'ten geçerse 7 sülaleniz başını secdeden kaldırmasa dahi bunun vebalinden kurtulamazsınız’ diye haykırdı. Ve Hocamız bu tezkerenin çıkarılmasını önledi. O zaman 1 Mart tezkeresi önlendi ama 7 havaalanımız ve 6 liman ABD'nin kullanımına verildi" dedi.

'ÜLKENİN EN BÜYÜK SORUNU İŞSİZLİK'

Türkiye'nin en büyük sorunun işsizlik olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Kamalak, "Bizim dışımızdaki tüm partiler materyalisttir. Bu da bizim partimizle diğer partilerin arasındaki üçüncü farktır. Bizim partimiz önce ahlak ve maneviyat der. Biz milli ekonomiden ve milli sanayiden yanayız. Ülkemizin en büyük sorunu maalesef işsizlik. Ama üretim ve yatırım yapmayan bir ülkede işsizliğin çözülmesi imkansızdır. İşsizlik birçok kötülüğün ana sebebidir. Kapkaç ve boşanma gibi istenmeyen durumlar insanların gelir düzeyi çok düşük olduğu içindir. İşsizliği yok etmek için, ülkenin kendi sanayi ve üretimini yapması gerekiyor. Materyalist sistemlerle işsizliğin çözülmesi imkansızdır" diye konuştu.

'TEŞKİLATLARIMIZI MODELE UYGUN OLARAK YENİDEN KURMALAYIZ'

SP'nin iyiliği emreden, kötülüğü men eden insanların bir araya geldiği bir çatı olduğunu ifade eden Prof. Dr. Kamalak, tüm insanlığın muhtaç olduğu fermanın iyilik olduğunu söyledi. Masum bir cana kıyan kimsenin, tüm insanlığı katletmiş gibi günaha gireceğini, masum bir canı kurtaran kimsenin de tüm insanlığı kurtarmış gibi sevap kazanacağını anımsatan SP Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, sözlerini şöyle tamamladı: "Hem Türkiye'de hem de komşu ülkelerdeki insanlar sizleri bekliyor. Kavrulmakta olan şu dünyada bir can daha kurtarmalıyız. Biz geldiğimizde tüm insanlık gülecek ve İslam coğrafyasındaki zulümler bitecektir. Bizi bekleyen insanları daha fazla bekletmemeliyiz. Bizim merkezimiz sağlam, ağlamaya ve sızlamaya gerek yok. Şimdi yapmamız gerek teşkilatlarımızı modele uygun olarak yeniden kurmalıyız. Tüm mahallelerde teşkilatımız olması gerekir. Her sokakta bir temsilcimizin bulunması lazım. Bizim insanımızın hiç biri batıcı olan bir partiye isteyerek oy vermez. Ancak o partilere oy veriliyorsa bunun nedeni bizim insanlara ulaşamadığımızı gösterir. Biz tüm insanlara ulaşmalıyız."

BİZİM İKTİDARIMIZDA İNSANLIK TEKRARDAN GÜLECEK'

Dünyanın birçok yerinde Müslümanların zulme uğradığını anımsatan SP İl Başkanı Mehmet Şen ise, "Bizim dönemimizde insanlık ve Müslümanlar tekrardan gülecek, zulme uğramayacaktır. Biz geçtiğimiz seçimde milletten oy istedik. Ama insanlar seçimini başka partiden yana kullandı. Halkın desteğini alan parti ise olaylara duruşu belli. Elbet bizim iktidara geleceğiz ve insanlar yüzünü güldüreceğiz" dedi.

Düzenledikleri geleneksel iftar yemeğinde teşkilatlarının ne kadar sağlam olduğunu bir kez daha gösterdiklerini de dile getiren Mehmet Şen ise, "Teşkilat olarak birlikteliğimizi sonuca ulaştırmalıyız. Daha fazla çalışmamız ve mücadele vermemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

MUSTAFA AKÇA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri