'İslam Birliği kurulacak!'

Saadet Partisi Konya Gençlik Kolları geleneksel sahur programını Mevlana Meydanı'nda düzenledi.

Saadet Partisi Konya Gençlik Kolları geleneksel sahur programını Mevlana Meydanı'nda düzenledi. Programın onur konuğu Fatih Aydın, “Yaptığımız çalışmalar İslam birliğinin kurulması içindir. Bize çeşitli bahaneler sunuyorlar ama İslam Birliği kurulacak” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Saadet Partisi Konya Gençlik Kolları Mevlana Meydanı'nda sahur programı düzenledi. Meydanda bir araya gelen gençler salavatlar ve tekbirler getirdi. Geleneksel hale getirilen sahur programına Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, Saadet Partisi İl Başkanı Hasan Hüseyin Uyar, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) İl Başkanı Mehmet Parlak ve çok sayıda genç katıldı. Programda konuşan Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, Kur'an'ı hayatımızın merkezine koymadığımız için Müslüman aleminin başında pek çok sorun olduğunu dikkat çekerek, "Müslümanlar Gazze, Suriye, Arakan, Irak ve pek çok ülkede zulümler görüyor. Kur'an'dan yüz çevirir, yönümüzü ABD'ye AB'ye dönersek sonumuz bu olur. Bizleri Batı'nın getirdiği demokrasiyi Irak'ta, Afganistan'da gördük, bunların medeniyetlerini de biliyoruz. Kendi medeniyetimizi unutup neden Batı'ya dönüyoruz yüzümüzü" dedi. Saadet Partisi'nin diğer partilerden farklı olduğunun altını çizen Aydın, diğer partilerin 'parti programlarını' kimin yazdığını sorun. Mehmet yazdı, Ahmet yazdı cevabını alırsınız. Biz parti programımızı Hakk'ın emrettiği şekilde yazdık. Bizim farkımız bu" dedi.

TEL AVİV'E GİRME EMRİNİ VERECEĞİZ”

Ramazan ayının çok faziletli olmasınını Kur'an'ın bu ayda indirilmesinden ve içinde bin aydan daha hayırlı bir günün bulunmasından kaynaklandığını belirten Aydın, "İzzet ve şerefe ulaşmak istiyorsanız, Kur'an'a sarılmalısınız. Kendinize Kur'an'ı rehber edinmezseniz zilletten kurtulamazsınız. Bugün istatistiklere şöyle bir bakarsanız 3 gencimizden biri içki içiyor, 4 gencimizden biri en az bir kere uyuşturucu kullanmış. 13 yaşında kız çocuğu gayrimeşru ilişkiden doğum yapıyor. Bunların temel sebebi maneviyattan uzak bir eğitim anlayışıdır” diye konuştu. Aydın, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Yaptığımız çalışmalar İslam birliğinin kurulması içindir. Bize bu İslam ülkeleriyle mi İslam Birliği'ni kuracaksınız diye soruyorlar. Biz Demirel gibi bir adamla, Hüsnü Mübarek gibi bir adamla D-8' i kurmuşuz. Allah'ın izniyle İslam Birliği kurulacak, ve Mehmetçiğimize Tel Aviv'e girme emrini vereceğiz.” Saadet Partisi İl Başkanı Hasan Hüseyin Uyar da yaptığı konuşmada İslam Birliği'ni kurmanın Müslümanlar üzerine bir zorunluluk olduğunu belirterek şöyle konuştu: “Kardeşlerimizin evlerine bombalar yağarken, kadın ve kızlarımızın ırzlarına geçerken Ramazan eğlenceleri ve iftarları düzenleniyor ve biz hayatımıza devam ediyorsak Müslümanlığımızı sorgulamamız gerekir. Bir Müslüman bütün bu olaylar yaşanırken Müslümanlığının gereği olarak İslam Birliği'nin kurulması için canla başla çalışmalıdır. Eğer çalışmıyorsa bu akan kanlardan İktidar da sorumludur, oy veren de sorumludur.” İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Turan da katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür etti.. Konuşmaların ardından sahura geçildi. Ezanın okunmasının ardından katılımcılar cemaatle sabah namazlarını eda etti.

HÂLİD ŞEN merhabahaber.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Ramazan Haberleri