İşkur, İlk Özel İstihdam Bürosuna İzin Belgesi Verdi

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Samsun Şubesi, il merkezli ilk özel istihdam bürosu İKSPER İşe Alım ve İnsan Kaynakları Danışmanlık Hizmetleri A.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Samsun Şubesi, il merkezli ilk özel istihdam bürosu İKSPER İşe Alım ve İnsan Kaynakları Danışmanlık Hizmetleri A.Ş’ye izin belgesi verdi. Şirket yetkililerini kabul eden İş-Kur İl Müdürü Hasan Kılıçarslan, görüşmelerin ardından izin belgesini teslim etti.

İŞKUR İl Müdürlüğü’nde gerçekleşen görüşmenin ardından yapılan izin belgesi teslim töreninde konuşan Samsun Şube Müdürü Hasan Kılıçarslan, ilde nitelikli işgücü istihdamının yanı sıra niteliksiz işgücüne de meslek kazandırarak, istihdam hayatına kazandırmayı hedeflediklerini söyledi. Kılıçarslan, “Çalışmaları ile bize yardım edecek olan ve Samsun’da işsizliği beraber engelleyeceğimiz İKSPER Özel İstihdam Bürosu'na teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.” diye konuştu.

Firma yetkilisi Bade Altunordu ise “Bölgemizde, istihdam kalitesinin artmasına katkıda bulunmak, doğru iş ve doğru adayı bir araya getirerek, karşılıklı ihtiyaçlarının tam olarak karşılanmasında etkin rol oynamak amacıyla kurduğumuz şirketimizde, istihdam hizmetlerimizin yanı sıra insan kaynakları süreçleriyle ilgili danışmanlık ve eğitim hizmetleri de sunacağız. İKSPER olarak, Samsun’da kurulan İŞKUR belgeli ilk özel istihdam bürosu olmanın gururunu yaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Özel İstihdam Bürosu, yurt içi ve yurt dışı iş ve işçi bulmaya aracılık faaliyetlerinde, işgücü piyasası, istihdam ve insan kaynakları hizmetlerinde ve mesleki eğitim düzenleme faaliyetlerinde bulunacak. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri