İskep’in En Büyük Destekçisi

Altındağ Belediyesi, İstihdam İçin Koordinasyon ve Eğitim Projesi’nde (İSKEP) bir kez daha örnek gösterildi. Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından finanse edilen projenin bilgilendirme toplantısında Alt...

Altındağ Belediyesi, İstihdam İçin Koordinasyon ve Eğitim Projesi’nde (İSKEP) bir kez daha örnek gösterildi. Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından finanse edilen projenin bilgilendirme toplantısında Altındağ Belediyesi en ön sırada yer aldı. Projenin amacına, hedeflerine ve sonuçlarına ilişkin sunumun gerçekleştiği toplantıda Altındağ Belediyesi’ni Başkan Yardımcısı Tuncay Temel temsil etti.

SORUMLULUK SAHİBİ

Altındağ Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği’nin hazırladığı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın desteklediği İSKEP kapsamındaki 12 pilot belediyeden biri.Engelliler, şiddet mağduru kadınlar ile yoksullar ve yoksulluk riski altında olan dezavantajlı bireyler projenin Altındağ Belediyesi ayağındaki hedef kitlesini oluşturuyor. Altındağ Belediyesi, projeye verdiği destekle sosyal sorumluluk alanındaki duyarlılığını bir kez daha gözler önüne seriyor.

DEZAVANTAJLI BİREYLERE YARDIM ELİ

1 buçuk yıldır devam eden projede istihdam sağlamaya yönelik olarak çok sayıda dezavantajlı bireye eğitim veren Altındağ Belediyesi, önemli çalışmalara imza attı. Altındağ Belediyesi, yaklaşık 350 dezavantajlı bireyle görüştü ve bu bireyleriiş konusunda yönlendirdi. Dezavantajlı bireylerin istihdam yoluyla ekonomik ve sosyal hayata katılımlarını sağlamak amacıyla projeye destek veren Altındağ Belediyesi, yurtdışındaki örneklerden de faydalandı. Altındağ Belediyesi, Portekiz ve Hırvatistan’daki benzer çalışmalara katılarakburadaki raporlardan projeye destek sağlayacak veriler elde etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri