İskenderun’da Muhasebeciler Günü Kutlaması

Hatay’ın İskenderun İlçe Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, 1 Mart Muhasebeciler Günü dolayısıyla Atatürk Anıt alanına çelenk koydu.Saygı duruşu ve çelenk sunumunun ardından bir konuşma yapan İ...

Hatay’ın İskenderun İlçe Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, 1 Mart Muhasebeciler Günü dolayısıyla Atatürk Anıt alanına çelenk koydu.

Saygı duruşu ve çelenk sunumunun ardından bir konuşma yapan İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaaddin Özbülbü, “Meslek Yasamız günümüz koşulları ve mesleki ihtiyaçlarımız göz önüne alınarak değiştirilmeli ve antidemokratik maddelerden arındırılmalıdır. Meslek Yasamızın uygulamalarına yönelik Tek Tebliğ Taslağına ilişkin düzenlemede TÜRMOB’un görüş ve önerileri mutlaka yer almalıdır. Kayıt dışı ekonominin azaltılması programı kapsamında beyan ve bildirime yönelik her türlü belgenin revize edilerek daha anlaşılır hale getirilmesi için Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’na gönderdiğimiz raporumuz dikkate alınmalıdır” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri