İskenderiye’de Karşıt Görüşlü Göstericiler Çatıştı: 7 Yaralı

Mısır’ın İskenderiye şehrinde bugün Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve darbeyi destekleyen göstericiler arasında çatışma yaşandığı bildirildi.

Mısır’ın İskenderiye şehrinde bugün Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve darbeyi destekleyen göstericiler arasında çatışma yaşandığı bildirildi. Çatışmalarda 7 kişinin yaralandığı aktarıldı.

Yerel CBC televizyonu, İskenderiye’deki Gaid İbrahim Camii yakınında karşıt görüşlü göstericiler arasında çatışma yaşandığını duyurdu. Daha önce burada yaşanan çatışmalar aşırı şiddet olaylarına sahne olmuştu.

Grupların bir birine taş attığı kaydedildi. Mısır İçişleri Bakanlığı, çatışmalarda silah kullanılmadığını açıkladı.

İskenderiye’deki çatışmalarda 7 kişi yaralanırken, 4 kişinin tedavilerinin ardından hastaneden ayrıldığı belirtildi. Yaralanan 3 kişinin ise hastanede olduğu aktarıldı.

Mısır Sağlık Bakanlığı ise başkent Kahire ve Dimyat şehirlerinde yaşanan çatışmalarda 24 kişinin yaralandığını açıkladı.

Kahire’nin Şubra mahallesinde de Mursi karşıtları ve darbeyi destekleyen göstericiler arasında çatışma yaşandığı belirtildi. Çatışma öğleden sonra başlarken, uydu televizyonu ONTV bir birine taş atan göstericilerin görüntülerini yayınladı.
CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri