İşitme Engelliler Bornova’yı bekliyor

Geçtiğimiz hafta evinde oynadığı maçta lider Antalya Belediyesi İ.E Spor Kulübünü yenerek büyük moral kazanan İşitme Engelliler Türkiye 1. Ligi 1. Grup temsilcimiz Konya İ.E hafta sonu deplasmanda oynayacağı İzmir Bornova İ.E maçı hazırlıklarını antrenör
Antalya galibiyetinin bir sezona bedel olduğunu belirten yeşil-beyazlı takımın yöneticisi Ali Arnas, “Sezon başından bu yana bir türlü istediğimiz sonuçları alamıyorduk. Antalya galibiyeti bizim için bir sezona bedel oldu. Nedeniyse, bu takım üç yıldır lige katılmıyordu ve bizim de Antalya karşısında galibiyetimiz yoktu. Dostça başlayıp, dostça biten bir maç oldu. Antalya ile zaten her maçımız dostane geçer, geçtiğimiz Pazar günü sahada ve saha dışında yine dostluğumuz vardı. Şimdi Bornova ile oynayacağımız maça hazırlanıyoruz. Deplasmanda oynayacağımız bu maçı da kazanıp, geçen sezonki çizgimizi yakalamak istiyoruz. Hiçbir zaman pes etmedik ve şampiyonluk hedefimizden vazgeçmedik. Sadece dört oyuncumuzun başka takımlara gitmesi biraz sıkıntı yarattı, hepsi bu. İnşallah, bu kadromuz yine Türkiye şampiyonluğu hedefine ulaşacak güçtedir. Bunu da namağlup Antalya’yı yenerek zaten gücünü gösterdi” dedi.
Konya İ.E, İzmir Bornova maçı sonrası daha önce ertelenen Bursa İ.E maçını da oynayıp sezonun ilk yarısına nokta koyacak. Temsilcimiz, şu anda lider Antalya İ.E’nin sadece bir puan gerisinde bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri