İsimler netleşiyor

Konya Anadolu Selçukluspor’da yeni sezonun kadrosu belirlenmeye başladı. Yeşil beyazlıların yeni sezon kadrosu da büyük oranda belirlendi.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da yeni sezon kadrosunun belirlenmesi noktasında beklenen Zafer Turan ve futbol komitesi görüşmesi önceki gün gerçekleşti.

ZEKİ TAMAM, AYDIN VE SERHAT YOLDA

Alınan bilgilere göre yeni sezonda Zafer Turan’ın kadrosunda düşündüğü Mehmet Zeki Uçan ile kesin olarak anlaşma sağlandı. Oyuncu ilerleyen günlerde Konya’ya gelerek kendisini 1 yıllığına daha yeşil beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak. Zeki gibi gelecek sezon kadroda düşünülen Aydın Kuzu ve Serhat Mermer ile ise temaslar sürüyor. Oyuncularla yüzde 90 anlaşıldığı ifade edilirken, küçük pürüzlerinde hafta içerisinde çözülmesi beklenmekte.

DENİZ İPTAL, AHMET BEKLEMEDE

İç transferde düşünülen isimlerden Deniz Yıldırım transferinden ise vazgeçildiği öğrenildi. Yapılann görüşmeler ardından oyuncuya teşekkür edilerek yollar ayrıldı. Sol bek Ahmet Önay hakkında ise halen netleşen bir durum yok. Halen tatili için şehir dışında olan oyuncu ile Konya’ya dönmesi ardından bir görüşme yapılacak ve net karar verilecek.

KONYASPOR’DAN GELECEKLER BELİRLENDİ

Bu arada Konyaspor’dan gelecek isimlerde belirlendi. Alınan bilgilere göre kiralık olarak bu sezon Anadolu Selçukluspor’da  oynayacak isimler şu şekilde; İbrahim Alan, Okan Derici, A. Sabri Fener, Abdullah Çoban, Muhammet Yürükuslu, Abdülkerim Bardakçı, İsmail Güven, Aykut Uluç, Emre, Cihat, Abdülkerim Kılıç ve Rıfat.

VEDAT VE GÖKAY KAAMPA GİDECEK

Öte yandan geçtiğimiz sezon Konya Anadolu Selçukluspor forması giyen oyuncular Vedat Bora ve Gökay Işıtan yeni sezona Torku Konyaspor ile başlayacak oyuncular oldu. Oyuncular ilk etap kampı sonrasında teknik heyetin raporu doğrultusunda Konyaspor’da kalacaklar veya Anadolu Selçukluspor’da sezona devam edecek.

NİHAT ERDOĞAN merhabahaber.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri