İsimler henüz kesinleşmedi

Atiker Konyaspor’da transfer çalışmaları devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekip birçok oyuncu ile temas halinde olmasına rağmen Konyaspor forması giyecek oyuncuların isimleri netleşmedi

Sezonun ilk yarısında hücum hattından istediği verimi alamayan Atiker Konyaspor ikinci yarı için bu mevkiyi güçlü oyuncularla takviye etmek için kolları sıvadı. Teknik Direktör Mehmet Özdilek ve yönetim yurtiçi ve yurt dışında birçok oyuncu ile temas halinde ilk yarıda son vuruş ve gol sıkıntısı yaşayan Atiker Konyaspor  devre arasında bu sıkıntıyı çözecek isimleri kadrosuna dahil etmek istiyor. görüşmelerin yapıldığı oyuncularla henüz kesinleşen bir transfer yok.

TEK İSİM YATABARE

Atiker Konyaspor’da imzaya yakın olan tek oyuncu Karabüksporlu forvet Yatabare. Yeşil-beyazlı ekip, forvete yapacağı 2 takviyeden birini bu hafta içerisinde tamamlamayı hedefliyor. Konyaspor, Yatabare ile birlikte direkt oynayacak kaliteli bir golcü daha alacak.

Karabükspor’un bırakmak istemediği ancak Atiker Konyaspor’a gelmek isteyen Yatabare transferini önümüzdeki günlerde olumlu olarak sonuçlandırmak hedefleniyor.

TRANSFER DÖNEMİ PERŞEMBE GÜNÜ BAŞLAYACAK

Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 sezonu ara transfer dönemi 4 Ocak 2018 Perşembe günü başlayacak. 28 gün sürecek ara transfer dönemi 31 Ocak 2018 Çarşamba günü ise sona erecek. Bu süreçte transferde daha net adımlar atılacak. Atiker Konyaspor’un bu tarih itibariyle daha ciddi adımlar atıp transferde isimleri netleştirmesi bekleniyor. Yeşil-beyazlı ekibin kampı 3 Ocakta başlayacak. Atiker Konyaspor transfer döneminin de resmen başlaması ile birlikte yeni oyuncuları Antalya kampına dahil etmek istiyor. 

FERHAT TÜRKOĞLU  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri