İsimler hazır onay bekliyor

Atiker Konyaspor’da transfer çalışmaları için Hollanda’da olan transfer komitesi eksik mevkiler için isimleri hazırladı. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın onay vermesi halinde bu isimlere hemen imza attıracak.

Atiker Konyaspor’da yeni sezon hazırlıkları Hollanda’da devam ediyor. Transfer komitesi de transfer konusundaki çalışmalarını sürdürüyor. Atiker Konyaspor’un ikinci başkanı Selçuk Aksoy ve başkan yardımcısı Abbas Kılınç takımla birlikte Hollanda kampında bulunuyor. Aksoy ve Kılınç takımın oynadığı hazırlık maçlarını izleyerek Rıza Çalımbay ile transferler hakkında görüşme yapacak.

Şuana kadar kaleye Ertuğrul Taşkıran, stopere Uğur Demirok sol beke Yevgen Opanasenko ve orta sahaya Marko Jevtovic’i transfer eden yeşil-beyazlı ekipte Rıza Çalımbay 3-4 transfer daha istiyor. Atiker Konyaspor transfer komitesi de stoper kanat ve orta saha bölgelerine takviye yapılması adına yoğun mesai harcıyor.

İSİMLER HAZIR ONAY BEKLİYOR

Atiker Konyaspor’da transfer çalışmalarının devam ettiğini ifade eden transfer komitesi başkanı ve Konyaspor ikinci Başkanı Selçuk Aksoy, “ Belirlenen mevkiler için isimlerimiz hazır hocamızla Ajax maçı sonrasında bir görüşme yaparak bu isimleri değerlendireceğiz. Onay verilmesi halinde hızlı bir şekilde imzaları attırıp oyuncuları kampa dahil edeceğiz.

STOPERE FRANSA’DAN KANADA PORTEKİZ’DEN

Atiker Konyaspor stoper mevki Fransa Lig 1 ekibi SCO Angers’in Fildişi asıllı 31 yaşındaki sporcusu İsmael Traore ile ilgili görüşmelerini sürdürüyor. Selçuk Aksoy bu oyuncunun kulübüyle ufak pürüzlerin kaldığı ve bunun da kısa sürede çözülerek Traore’nin takıma kazandırılacağını söyledi. Aksoy ayrıca kanat transferi içinde Portekizli bir oyuncu ile görüştüklerini ifade etti.

SKUBİC’E HİÇBİR TEKLİF YOK

İkinci Başkanı Selçuk Aksoy son günlerde adı transfer haberleriyle anılan Atiker Konyaspor’un başarılı sağ bek oyuncusu Nejc Skubic konusunda açıklamada bulundu. Aksoy: “ Oyuncumuz Nejc Skubic için bize ulaşan resmi yada gayri resmi bir teklif yok. Oyuncumuzla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

UMAR ve MUSA AÇIKLAMASI

Transfer komitesi başkanı Selçuk Aksoy Çaykur Rize’ye imza atan Umar ve Musa Çağıran transferi ile ilgili olarak gerekli görüşmeleri yaptıklarını ancak fiyat konusunda anlaşamadıklarını ve kendileri dışında olayların yaşandığını ifade etti.

FERHAT TÜRKOĞLU merhabahaber.com

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri