İşimiz muhalefet olmak değil

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Bölge Eğitim Semineri toplantısını Bem-Bir-Sen üyeleri ve temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirdi.
Gün boyu süren toplantının açılışında konuşan Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Sait Közoğlu, sendika olarak yaptıkları çalışmaları anlattı. Sendikalarının kuruluşundan bu yana 15 yıl geçtiğini dile getiren Sait Közoğlu, bugüne gelmelerinde emeği geçen sendika üyelerine teşekkür etti. Sendikacılığın her şeye muhalefet olmak değil, doğru olanı aramak, yanlışları görmek ve bu yanlışlar karşısında dik bir duruş sergileyebilmek olduğunu ifade eden Közoğlu, “Bem-Bir-Sen olarak gördüğümüz yanlışlara karşı tepkimizi ortaya koyarken, iyi ve doğru olanı da daima destekledik. Bundan sonra da aynı bakış açısını sergilemeye devam edeceğiz. Amacımızın dışına çıkmamak için her türlü kavga ve çatışmalardan uzak durmaktayız” diye konuştu. Közoğlu, yapılan seminerin tüm sendika üyeleri için hayırlı olmasını diledi.
Açılış konuşmalarının ardından Bem-Bir-Sen Genel Başkan Danışma Sekreteri ve Eğitim Uzmanı Tarık Zengin “Çağdaş Sendikal Anlayışlar ve Türkiye’de Sendikacılık” konusu üzerine bir sunum yaptı.
Avukat Yavuz Tunca ise “Sendikal Hak ve Sorumluluklar Bakımından Mevzuat” konusu üzerine değerlendirmelerde bulundu. Programın sonunda katılımcılara seminere katılım sertifikası verildi.
RASİM ATALAY

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri