Işık, Kozan’ın Altın Çocuklarını Ödüllendirdi

Kozan Işık Dershanesi, Altın Çocuklar Sınavı'nda başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.

Kozan Işık Dershanesi, Altın Çocuklar Sınavı'nda başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi. Öğrencilerin yanı sıra öğretmen ve okullara da ödüller takdim edildi.
İlçe genelinde 4. sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen sınavda İnkılap İlköğretim Okulu öğrencisi İbrahim Yörüksoy Kozan birincisi oldu. Okullar kategorisinde Halit Dağlı İlkokulu birinci, Özel Burç Kozan Mimar Fatma Tutar İlkokulu ikinci, Şehit Kubilay İlköğretim Okulu ise üçüncü oldu.
Kozan Işık Dershanesi Anafen Şubesi Müdürü İbrahim Göksu, yaptığı açıklamada, "Öğrencilerimizin eğitim hayatları boyunca uzun bir sınav maratonu olacak. Amacımız öğrencileri ders çalışma ve başarı için teşvik etmek ve bu başarıda emeği geçen sınıf öğretmenleri ve okulları da ödüllendirmektir. Okullarda düzenlediğimiz ödül törenlerinde ödül alan veya alamayan tüm öğrencilerin heyecanlı olduklarını gözlemledik. Kozan’ımızın eğitim seviyesini daha yukarılara taşıyabilmek için 2. TEOG sınavı öncesi akşam saat 21.00 a kadar etüt ve genel tekrar dersleri yapıyoruz. Öğrenci öğretmen veli üçgeninde disiplinli ve takipçi çalışmalarımızla başarı çıtamızı daha yukarılara taşımaya çalışıyoruz." dedi.
Işık Dershanesi idarecileri, sınavda dereceye giren öğrencilerin okullarına ziyarette bulunarak, ilk 10 öğrenciye madalya ve hediye çeki, sınıf öğretmenlerine çeyrek altın, hediye çeki ve plaket, okullara ise hediye çeki ve plaket takdim etti. CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri