İshak: Gekas'ı aradık

İshak: Gekas'ın sakatlığı vardı. Gol noktalarında belki ondan dolayı sıkıntı çekiyoruz. Biz iyi takımız. Sadece bazı sıkıntılar yaşadık. Bu her takımın başına gelebiliyor. Futbolun içerisinde bunlar var

Ligde 5 maçtır kazanamadıklarını ve bunun üzerlerinde ister istemez bir stres oluşturduğunu söyleyen İshak Çakmak, kritik ve önemli haftalara girilen dönemde kötü gidişlerine Bursaspor maçından gereken sonuçla dönerek son vereceklerine inandığını belirtti. Takımın iyi başladığı sezonun ikinci devresinde Elazığspor maçıyla birlikte skor anlamında bir düşüş yaşadığını ve bununda kendi üzerlerinde bir strese neden olduğunu ifade ederek açıklamasına başlayan İshak Çakmak, "Puan olarak rakiplerin bize yaklaşmasıyla mücadele esas şimdi başlıyor. Biz iyi takımız. Sadece bazı sıkıntılar yaşadık. Bu her takımın başına gelebiliyor. Futbolun içerisinde bunlar var. Ama alacağımız galibiyetle bir an önce toparlanarak alt sıralarla bağımızı kesmek istiyoruz. Bursaspor maçına iyi hazırlanıyoruz. Takım olarak oradan 3 puanla döneceğimize inanıyoruz. İhtiyacımız olan da bu. Haftalardır iyi oynamamıza rağmen galip gelemiyoruz. Sahada hocamızın istediklerini yaparsak Bursa deplasmanında bu hasretimize son veririz" diye konuştu.

İyi oynadıkları karşılaşmalarda birçok pozisyona girdiklerini ancak bunları değerlendiremedikleri için gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını da dile getiren  İshak Çakmak, "Gekas'ın sakatlığı vardı. Gol noktalarında belki ondan dolayı sıkıntı çekiyoruz. Artık tam olarak iyileşti ve bizimle beraber çalışmalara başladı.  İnşallah bu hafta Gekas’ın da gelmesiyle gol sıkıntımızı çözeceğimizi düşünüyorum" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri