İşgalaman Parkı hizmete girdi

Karatay Belediyesi, vatandaşların huzur ve güven içinde dinlenebileceği, ailelerin çocuklarıyla birlikte kaliteli zaman geçirebileceği yeşil alanları artırmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Karatay Belediyesi İşgalaman Mahallesi’ne yeni bir park alanı kazandırdı.

YENİ NESİL BÖLGE PARKLARIMIZI ARTIRACAĞIZ

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilçeye kazandırılan yeni park ile ilgili yaptığı açıklamada şehirlerin kimliklerini oluşturan en önemli unsurlardan birinin de o şehirdeki yeşil alanlar ve parklar olduğuna değindi.

‘İlçemizin her noktasında yeşillendirme ve yeşili koruma çalışmalarımıza da büyük önem veriyoruz’ diyen Başkan Hasan Kılca şunları söyledi: “Hemşehrilerimize nefes alacağı yeşil kuşaklar oluşturuyoruz. Yeşil hatlar boyunca uzanan ve Karatay’ımızın geleceğine armağan ettiğimiz parklarımızı özel uygun oyun gruplarıyla, spor aletleriyle ve spor sahalarıyla donattık. Mahallelerimiz yeni parklarımızla birlikte daha cazip hale geliyor. Karatayımızın çehresini değiştiren ve tüm vatandaşlarımızdan büyük beğeni toplayan yeni nesil bölge parklarımızı daha fazla noktada hayata geçirmek için yeni planlamalar oluşturmuştuk. Bu kapsamda İşgalaman Mahallemizde kazandırdığımız parkımız da 10 bin 675 metrekare alanıyla hemşehrilerimizin, gençlerimizin ve yavrularımızın güvenli olarak vakit geçirebileceği güzel bir park oldu. Parklarımızı özellikle günümüz şartlarına uygun bir şekilde tasarlamaya ve inşa etmeye büyük özen gösteriyoruz. Önümüzdeki süreçte de planlaması yapılan ve yapımı süren diğer parklarımızı da en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı amaçlıyoruz. Hemşehrilerimizin rahatı ve mutluluğuna yönelik çalışmalarımız aynı şekilde devam edecek.”

HABER MERKEZİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri