‘İşçi Sağlığı ve Güvenliği’ seminerleri

Konya Büyükşehir Belediyesi, işçi personele yönelik ''İşçi Sağlığı ve Güvenliği'' konulu hizmet içi eğitim seminerleri düzenledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yaptığı yazılı açıklamada, eğitimin hayatın her safhasında devam ettiğini belirterek, belediye çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliğinin yanı sıra, iletişim, rehberlik, halkla ilişkiler, motivasyon ile zaman ve kaynak yönetimi gibi konularda sürekli eğitimler verildiğini anlattı. 
Eğitim programlarının önemine değinen Akyürek, belediye çalışanlarının asıl görevinin, verilen hizmetleri yerine getirmekle birlikte, yaşadığı toplumun insanlarına öncülük etmek olduğuna da işaret etti. 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Eğitim Merkezinden dört eğitim uzmanı ile Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Haluk Hadi Sümer'in konuşmacı olarak katıldıkları seminerlerde işçi sağlığı ve iş güvenliği konularında bilgi verildi. 
Yaklaşık bir hafta süren eğitimlerin sonunda hizmet içi eğitim seminerlerine katılan işçilere sertifikaları Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haşmet Okur tarafından verildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri