İşbirliğin ilk ödemesi yapıldı

Atiker Konyaspor ile Anadolu Sigorta arasında geçtiğimiz Mart ayında imzalanan işbirliğinden kaynaklanan ödemenin ilk bölümü düzenlenen törenle yapıldı.

Atiker Konyaspor ile Anadolu Sigorta arasında geçtiğimiz Mart ayında imzalanan işbirliğinden kaynaklanan ödemenin ilk bölümü düzenlenen törenle yapıldı. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu basın toplantı odasında düzenlenen törene İkinci Başkan Fatih Yılmaz, Anadolu Sigorta İç Anadolu Bölge Müdürü Kenan Eke, Genel Müdür Muhammed Ak ve Anadolu Sigorta'nın Konya'da acenta temsilcileri katıldı.

BU DESTEKLERİ ÖNEMSİYORUZ

Konuşmasına son dönemlerde artan terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitlerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, milletimize ve ailelerine başsağlığı ve sabırlar, yaralılarımıza acill şifalar dileyerek başlayan İkinci Başkan Fatih Yılmaz, "Artık bu olayların sona ermesini istiyoruz. Milletimizin huzuruna, birlik beraberliğine kastedenler gereken cevabı inşallah alacaklardır" dedi.Sponsorların Konyaspor'a desteğinin son yıllarda önemli derecede olduğunu da sözlerine ekleyen İkinci Başkan Fatih Yılmaz, "Kulübümüz bu destekler sayesinde, teknik heyet ve oyuncularımızın mücadelesi, taraftarlarımızın örnek şekilde destekleri ile birlikte son yıllarda Türk futbolunun yükselen bir markası olmaya devam ediyor. Elde edilen başarıda emeği geçen herkese, destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Bu destekleri önemsiyoruz. Çünkü başarı sadece bireylerin değil, o hedefe inanan herkesin katkılarıyla oluşur. İnşallah Başkanımızın belirlediği 2023 ylındaki şampiyonluk hedefimizi de tuttururuz" şeklinde görüş belirtti.Konuşmaların ardından Konyaspor-Anadolu Sigorta işbirliğinde hedeflenen gelirden kulübümüze ait olan ilk pay 46.256 TL'lik rakamın temsili çeki Anadolu Sigorta İç Anadolu Bölge Müdürü Kenan Eke tarafından İkinci Başkan Fatih Yılmaz ve Genel Müdür  Muhammed Ak'a teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri