İşadamı Karakuştan ilçesine tam destek

Memleketi Güneysınır İlçesine yaptığı yatırımlar ve verdiği destek ile bilinen iş adamı Barbaros M. Karakuş, Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demiri makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti
Karakuş’un yaptığı ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Demir, “Tarım, Hayvancılık ve Ulaşım konularında Güneysınır’da önemli yatırımları bulunan, ülkemizin ve bölgemizin önde gelen firmalarından Kontur Turizmin Sahibi Güneysınırlı İş adamı M. Barbaros Karakuş’un ilçemize kazandırdıklarını unutmamız mümkün değil. İlçemizden birçok iş adamı çıkmasına rağmen, bölgeye sadece Kontur Turizm tarafından çeşitli alanlarda yatırım yapılmıştır. İlçemize yaptığı yatırımlardan ve katkılardan dolayı Kontur Turizm firmasına teşekkürlerimi sunuyorum.  Ben inanıyorum ki hayırsever işadamımızın ilçemize yatırımları bundan sonra da artarak devam edecek. Tecrübeli bir işadamı olan hemşehrimizin fikir ve tavsiyelerine de her zaman açığız” dedi.
Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir’i ziyaretinde ilçenin ihtiyaçları konusunda fikir alış verişinde bulunan iş adamı M. Barbaros Karakuş, “Güneysınır bizim memleketimiz elimizden geldiği kadar neye gücümüz yeterse sizlere yardımcı olacağız ve olmaya da devam edeceğiz. Şimdiye kadar yaptığımız yatırımlar kendi alanımızda başarılı olduğumuz iş kolları idi. Ancak ilçemizde yapılacak olan her türlü yatırıma destek vermeye hazır olduğumuzu belirtmek isterim. İlçemiz ve hemşehrilerimiz hizmetin de yatırımın da en iyisine layık” diye konuştu. Konuşmaların ardından Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir’e Kontur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı M. Barbaros Karakuş tarafından hediye takdim edildi.
Ahmet Demir ve iş adamı M. Barbaros Karakuş daha sonra ilçeye yeni atanan Güneysınır Kaymakamı Mehmet Halis Aydın’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri