İş Yerinde Gaz Sıkışmasından Patlamada 1 Kişi Yaralandı

Bulvar Caddesi üzerinde bulunan 'Deniz Usta Kadayıf ve Künefe Salonu' isimli iş yerinde sabaha karşı gaz sıkışmasından dolayı patlama meydana geldi. İş yeri tamamen kullanılamaz hale gelirken, iş yeri sahibi Devrim Kaçar’in ise yaralandığı...

Bulvar Caddesi üzerinde bulunan 'Deniz Usta Kadayıf ve Künefe Salonu' isimli iş yerinde sabaha karşı gaz sıkışmasından dolayı patlama meydana geldi. İş yeri tamamen kullanılamaz hale gelirken, iş yeri sahibi Devrim Kaçar’in ise yaralandığı ve Hakkari Devlet Hastanesi'nde ilk tedavisi yapıldıktan sonra Van'a sevk edildiği belirtildi.

İş yeri sahibinin ağabeyi Nazif Kaçar, iş yerinin iki gündür tadilatta olduğunu belirterek, "Sabah saatlerinde iş yerimizde gaz sıkışması oldu. Meydana gelen patlamada kardeşim yaralandı. Hastaneye götürdük. Burada yapılan ilk tedavinin ardından, vücudunda ikinci derecede yanıklar olduğu için Van’a sevk ettiler. İş yerimizde büyük maddi hasar oluştu. Mağdur olduk, ekmek teknemiz yok oldu. Yetkililerden, iş yerimizi yeniden onarmak için yardım eli bekliyoruz.” dedi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yerel Haberleri