İş Meselesi Yüzünden Tartıştığı Babasının Katili Oldu

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde E.K. (22) tartıştığı babasını av tüfeği ile öldürdü. Olay, 1762/1 sokak 10 numara da saat 10.00 sıralarında meydana geldi. İşsiz ve açık lise öğrencisi olan E.K., Tariş'ten emekli olan babası Fatih Keşani...

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde E.K. (22) tartıştığı babasını av tüfeği ile öldürdü.

Olay, 1762/1 sokak 10 numara da saat 10.00 sıralarında meydana geldi. İşsiz ve açık lise öğrencisi olan E.K., Tariş'ten emekli olan babası Fatih Keşani ile iş meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine annesi araya girerek sakinleştirmeye çalıştı. Sinirlerine hakim olamayan E.K., kendisine ait ruhsatlı olan av tüfeğini alarak annesinin gözleri önünde babası Fatih Keşani'yi vurdu. Babasını sol koluyla göğsünden vuran E.K. tüfeği evde bırakıp polis merkezine giderek teslim oldu. Olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Fatih Keşani doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan E.K.'nın polisteki ilk ifadesinde, babasıyla tarlayla dükkanı takas etmek istediğinde çıkan tartışma sonucu babasını vurduğunu söylediği öğrenildi.

Keşani'nin cansız bedeni savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri