İş Makinesi SCR İptali - METADIAG

İş Makinesi SCR İptali - METADIAG

İş makinelerinin inşaat, madencilik, endüstri, çelik, enerji gibi geniş bir kullanım alanı vardır. Yeni nesil iş makinelerinde ileri teknolojiler kullanılmakta ve işlevsellikleri artmaktır. Her gün bütün dünyada milyonlarca iş makinesi sahada hizmet vermektedir. Yoğun çalışma temposundaki iş makineleri işleri kolaylaştırırken çıkardığı zararlı gazlarla çevreye de zarar vermektedir. AB ülkeleri ise ağır vasıtalarda olduğu gibi iş makineleri içinde bazı kriterler getirdi. Emisyon değerlerinin düşürülmesi için SCR sistemini zorunlu kıldı. Ancak sahada çalışan iş makineleri için SCR arızaları büyük sorunlar oluşturuyor. Bu nedenle SCR sistemi genellikle iptal ediliyor. SCR iptali için özel olarak tasarlanmış SCR iptal kitleri kullanılıyor.

Paletli ya da lastikli ekskavatör, yükleyici, dozer, greyder, forklift gibi birçok iş makinesinde artık SCR sistemi vardır. AdBlue sıvısı su ve üre bazlı bir solüsyon olup egzozdan çıkan zararlı gazları zararsız gazlar haline dönüştürüyor. dizel egzoz sıvısı (DEF) çevreci bir sıvıdır ve çok pahalı değildir. Ama dizel egzoz sıvısının azalması çeşitli sorunlara yol açıyor. Araçlar torktan düşüyor, performans azalıyor ve daha fazla yakıt tüketmeye başlıyor. Avrupa’da dizel egzoz yakıtı bulmak kolaydır ama diğer ülkelerde dizel egzoz yakıtı bulmak oldukça zordur. motoru olan tüm ağır vasıta ve iş makinelerinde SCR iptali için kullanılan bir cihazdır. SCR emulatör aracın motor beynine kolayca monte edilir ve bağlandıktan sonra sistemi anında devre dışı bırakır.

SCR sistemi devre dışı kaldığında araç beynine sistemden sinyal gitmez, dizel egzoz sıvısı (DEF) seviyesi yüksek görünür ve araç eski çekiş gücüne kavuşur. Yakıt azaldığı ikazı da gitmeyeceği için dizel egzoz yakıtı almaya gerek kalmaz. Araç mazotla çalışmaya devam eder. Ağır vasıta ve iş makinelerinde SCR sistemi bulunuyor ve bunun için özel geliştirilmiş SCR iptal cihazları bulunuyor. SCR iptali için aradığınız tüm emulatör çeşitlerini Metadiag firmamızda bulabilirsiniz. En uygun fiyatlarla SCR iptal kitlerini ve arıza tespit cihazlarını firmamızdan alabilirsiniz. Cihazlar bir yıl firma garantisi kapsamındadır. Cihazlarla ilgili teknik destek hizmeti de veriyoruz. Web sitemizde ürünlerimizi ve ürünler hakkındaki teknik detayları görebilir ve her yerden sipariş edebilirsiniz.

Daha fazla bilgi almak için web sitemiz :

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri