İş Adamından Uyuşturucu İtirafı: Esrar Yüzünden Evlenip Bir Yuva Kuramadım

Aracında esrarla yakalanan iş adamı K.F., lisedeyken başladığı ve 15 yıldır kullandığı uyuşturucuyla ilgili mahkemede ilginç itiraflarda bulundu, hakime dert yandı. Uyuşturucunun hep zararını gördüğünü anlatan iş adamı, “Aldığım...

Aracında esrarla yakalanan iş adamı K.F., lisedeyken başladığı ve 15 yıldır kullandığı uyuşturucuyla ilgili mahkemede ilginç itiraflarda bulundu, hakime dert yandı. Uyuşturucunun hep zararını gördüğünü anlatan iş adamı, “Aldığım birçok iş akdi bu esrar yüzünden sonradan feshedildi. Daha çok maddi zararım oldu. Evlenip yuva kuramadım. Kız istesem, esrar kullandığımı öğrenince kimse bana kız vermiyor. Ailemle aram bozuldu.” diye mahkeme dert yandı.

İş adamı K.F. (33), Mersin’de bir şahsın vasıtasıyla içmek için aldığı esrarla Eskişehir’e gelirken yapılan aramada, polise yakalandı. Hakkında, ‘Uyuşturucu bulundurmak ve kullanmak’ suçundan dava açıldı. Hakim karşısına çıkan K.F., ilk celsede uyuşturucunun zararlarının kendisine verdiği sıkıntıları anlattı.

Hakkındaki suçlamayı kabul eden K.F., 15 yıldır kullandığı uyuşturucuya lisede okurken başladığını anlattı. Eğlenmeye gittiği barın çıkışında esrar içerken tanıştığı ‘Yaşar’ adlı kişinin kendisine ‘esrar lazımsa bulurum’ dediğini ve bunun üzerine bin liralık esrar sipariş ettiğini aktaran K.F., “Ertesi gün Mersin sahilinde buluştuk. Eskişehir’e seyir halindeyken yolda yapılan aramada esrar bulundu.” dedi.

Hakime dert yanan genç iş adamı, 15 yıldır kullandığı esrarın hiç hayrını görmediğini, tam tersine çok fazla zararını gördüğünü dile getirdi. K.F., “Örneğin; iş adamıyım, aldığım birçok iş akdi bu esrar yüzünden sonradan iptal edildi. Çok maddi zararım oldu. Evlenip yuva kuramadım. Kız istesem, esrar kullandığımı öğrenince kimse bana kız vermiyor. Ailemle aram bozuldu. Bunun gibi çok zararlarını gördüm. Uyuşturucu kullandığım için şimdi çok pişmanım. Mahkeme heyeti, dosyayı ikmalen Mahal Mahkemesine (olay yerinin mahkemesi) göndermeye karar verdi.

CİHAN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri