İrşad Kadın Kolları Peygamberimizi andı

Hz. Peygamber Efendimizin doğumu münasebetiyle gerçekleştirilen etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor.
 İrşad Dayanışma Vakfı Kadın Kolları Başkanlığı tarafından, bayanlara yönelik Alâeddin Keykubat Konferans Salonu’nda Kutlu Doğum Etkinlikleri düzenlendi. Hanımların yoğun ilgi gösterdiği programda Peygamber Efendimize ithafen şiirler, Hadis-i Şerifler, ilahiler okundu, Hz. Fatıma isimli 2 perdelik piyes sahnelendi. Programda konuşan İrşad Dayanışma Vakfı Kadın Kolları Başkanı Asuman Doğan, İslam dini ve peygamberi Hz. Muhammed’e (SAV) saldırıların arttığını hatırlatarak, kendilerinin de böyle etkinlikler düzenleyerek O’na sahip çıkmaya çalıştıklarını söyledi. Danimarka Başbakanı Rasmussen’in Türkiye’ye gelmiş olmasını eleştiren Doğan, karikatür krizini yönetemeyen Rasmussen’in bütün Müslümanlara bir özür borcunun olduğunu söyledi.
İnsana yapılan yatırımların önemine de değinen Asuman Doğan, “Kuruluş amacı, yardıma muhtaç öğrenci ve vatandaşlarımıza yardım eli uzatmak olan vakfımız, Türkiye’nin neresinden gelmiş olursa olsun, Konya’ya okumaya gelen öğrencilerimize maddi destek sağlıyoruz. Biz bir asır sonrasını düşünerek insana yatırım yapıyoruz, yani halktan aldığımızı tekrar halka dağıtıyoruz” dedi.
Daha sonra Selçuk Üniversitesi Araştırma Görevlisi Sevde Düzgüner ‘İslam ve Günümüzde Aile Yapısı’, Gazeteci Yazar Yeşim Koçak da ‘Peygamber Efendimiz Gül Mevsiminde’ konulu konferans verdi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri