Iraklı Gazeteci Ezzeydi'ye Konya'dan ayakkabı

Konyalı ayakkabı üreticileri, ABD Başkanı George Bush'a ayakkabı fırlatan Iraklı gazeteci 29 yaşındaki Muntazır Ezzeydi'ye bir çift ayakkabı göndermek istiyor.

Ayakkabıcılar Odası Başkanı Hasan Uzman yaptığı açıklamada, Konya'nın yılda 50 milyon çift ayakkabı üretim kapasitesi ile Türkiye'de söz sahibi olduğunu söyledi. 
Konya'dan birçok ülkeye doğrudan ya da ihracatçı firmalar aracılığıyla önemli oranda ayakkabı ihraç edildiğini dile getiren Uzman, ''Ancak fırlatılan ayakkabı Konya'dan ya da şu yerden gönderildi demek doğru değil. Bazıları 'biz gönderdik' diyor ama ayakkabıyı incelemeden bir şey söylemek mümkün değil'' dedi. 
Uzman, Konya'daki bazı ayakkabı üreticileri Bush'a ayakkabı fırlatan gazeteci Muntazır ezZeydi'ye bir çift ayakkabı göndermek istediğini belirterek, ''Üyelerimizden bize sürekli teklif geliyor. 'Konyalı ayakkabıcılar olarak gazeteciye destek anlamında ayakkabı gönderelim' deniliyor. Bu konu henüz plan aşamasında ama neden olmasın? Yapılabilirliğini değerlendiriyoruz'' diye konuştu. 
Muntazır ezZeydi adlı gazeteci, Bağdat'ta basın toplantısında öfkeyle, bağırarak ayakkabılarını Bush'a fırlatmış, ama atışında isabet kaydedememiş ve emniyet güçlerince gözaltına alınmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri