iPad 5, Mart 2013'e yetişir mi?

iPad mini ve 4. nesil iPad satın alanlar, henüz faturanın mürekkebi kurumadan bir iPad 5 dedikodusuyla sarsıldı. İşte 5. nesil iPad için ilk duyumlar.

Apple, 4. nesil iPad'i henüz geçtiğimiz ay piyasaya sürdü. Buna rağmen, yeni nesil bir iPad için dedikodu kazanları şimdiden kaynamaya başladı. Japon blog yazarı Macotakara tarafından ortaya atılan iddiaya göre, 9,7 inç ekran boyutuna sahip daha ince ve hafif bir iPad, önümüzdeki yılın Mart ayında kullanıcılarla buluşacak.

Apple içerisindeki ismi verilmeyen kaynaklara göre, iPad 5'in tasarımında iPad mini detayları korunacak. Bilindiği gibi iPad mini'de, iPhone 5'in siyah ve beyaz/gümüş tasarım detayları kullanılmıştı. Japon blog yazarına göre iPad 5'in boyutları mevcut cihazdan 4 mm kısa, 17 mm dar ve 2 mm daha az derin olacak. Bu ölçüler, iPad 5'in neredeyse 7,2 mm kalınlığa sahip iPad mini kadar ince olacağı anlamına geliyor.

Aynı yazıda, Apple'ın bir de iPad mini 2 için çalıştığı öne sürülüyor. Bu cihaz da ünlü Retina ekrana sahip olacak. Herkes iPad mini'yi beklerken, 4. nesil bir iPad'in beklenenden erken çıkmasıyla Apple bizi bir kez şaşırtmıştı. Bakalım iPad 5 ve iPad mini 2 için de benzer bir durum gözleyecek miyiz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri