iOS 6.0.2 iPad Mini ve iPhone 5 İçin Geldi

Apple, iPad mini ve iPhone 5 sahipleri için iOS 6.0.2 güncellemesini yayınladı

Kasım ayının başında iOS 6 kullanıcılarına yönelik ilk küçük güncellemeyi yayınlayan Apple, ekran klavyesinde oluşan problemler ve kameranın flaş problemlerini düzeltmişti. Firma geçtiğimiz gün de iOS 6.0.2 güncellemesini kullanıcılara sundu. Fakat bu güncellemeyi farklı kılan sadece iPad mini ve iPhone 5 sahiplerine hitap ediyor olması.

Apple’dan yapılan açıklamaya güncelleme ile iPad mini ve iPhone 5′te görülen Wi-Fi problemlerini giderildiği belirtiliyor. Zira bir süredir bu cihazların sahipleri Wi-Fi üzerinden bağlantı yavaşlığı ve bazı ağlara bağlanamama problemleri yaşıyordu. Güncelleme ile bu sorunlar tamamen ortadan kalkıyor.

Diğer iOS cihazlarının sahipleri ise bir güncelleme uyarısı almayacak. Sorun sadece iPad mini ve iPhone 5′i etkilediğinden güncelleme sadece bu cihazlara geliyor.

iPad mini ve iPhone 5′in aynı problemden muzdarip olması da ilginç. iPad mini ve iPhone 5′in donanımları birbirinden oldukça farklı. iPhone 5′in donanımı daha çok iPad 4 ile benzer fakat iPad 4′te Wi-Fi problemi yok. Bunun sebebi iPhone 5 ve iPad mini’de kullanılan kablosuz iletişim yongaları olabilir. Görünüşe göre diğer cihazlardan farklı bir yongaya sahipler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri