"İnsanımızın biraz ağzının tadı kalmışsa o da Erbakan hocamız sayesindedir"

Saadet Partisi Meram İlçe Başkanı Mutlu Öcal, “Şu memlekette insanımızın biraz ağzının tadı kalmışsa o da Erbakan hocamızın temelini attığı fabrikaların şekeri sayesindedir" dedi.

Saadet Partisi Meram İlçe Başkanı Mutlu Öcal, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın, Millî Görüş’ün rahmetli lideri ve 54. Hükümetin Başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan hakkındaki, temel atma söylemleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Öcal, açıklamasında; “Şu memlekette insanımızın biraz ağzının tadı kalmışsa o da Erbakan hocamızın temelini attığı fabrikaların şekeri sayesindedir. 25 yıl önce işçiye, emekliye, asgari ücretliye, memura, çiftçiye verdiği tarihi maaş zamlarından arta kalan kırıntılar sayesindedir.

‘Her şey hayalden başlar, bunun temelinde inanç yatar. İnanırsanız başarırsınız.’ hedefiyle Millî Görüşçüler, ‘Önce ahlak ve maneviyat.’ diyerek Yaşanabilir bir Türkiye ve sonrasında ‘Süratli yaygın kalkınma.’ ile Yeniden büyük Türkiye hedeflerini 50 yıldır muhafaza etmektedirler. Bu ilkeleri doğrultusunda toplu iğne bile yapılamaz denilen bir ortamda %100 yerli motoru yapan Millî Görüş erleri, her fırsatta ırkçı emperyalistler ve onarın maşaları isimleri yerli de olsa işbirlikçilerine korku salmaya devam etmektedir.” dedi.

MİLLİ GÖRÜŞ, ÜLKEMİZİ ÇOK KISA SÜREDE FABRİKALARLA DONATMIŞTIR

Öcal, açıklamasını şu ifadelerde sürdürdü; “Milli Selamet Partisi, CHP ve sonrasında Milliyetçi Cephe hükümetlerinin küçük ortağı olarak 1974-1979 yılları arasında Edirne’den Van’a kadar 200 fabrikanın temelini atmış ve 70 tanesini de bitirmiştir. Amerikan ambargosuna karşı kendi harp ve savunma sanayiini, TUSAŞ, ASELSAN gibi tesisleri kurmuş, yem ve süt fabrikaları, et kombinaları, SÜMERBANK fabrikaları, çimento, çelik konstrüksiyon, ağır makine fabrikaları, zirai donatım kurumları ile Türkiye’mizi kısa sürede fabrikalarla donatmıştır.

Sözde yerli, sözde vatansever kisvesine bürünenler, bugüne kadar memlekete bir çivi dahi çakmadıkları gibi insanımızın aşk ve azimle tekeden süt çıkardığı tarihi olayları gözden kaçırarak heyecanını bastırmakta köle düzeninin devamına çaba sarf etmektedirler. Hamasetten başka bu millete verecek hiçbir şeyi olmayanların elbette hayalleri de kendi ve yakın çevrelerine sağlayacakları rant, asfalt ve betondan ibaret olacaktır, o da kaçak yapılmadıysa!”

HİÇ KİMSE KENDİ HESAPLARI İÇİN ERBAKAN HOCAYI AĞZINA ALAMAZ!

Öcal, açıklamasının son bölümünde ise; “Planlı projeli yapılan işlerde temel elbette tarlaya atılır. Erbakan hocamızla, sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı aynı cümlede kullanarak, görünürde cumhurbaşkanını eleştiriyor görüntüsü veren sayın Lütfü Türkkan’ın hangi hesapların içerisinde olduğunu bilemiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanına şirin görünmek veya bir transfer hazırlığı mı? Yoksa en azından yıkılan çiftliği için ruhsat almak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan akılda kalan, her Gazze saldırısında boykot yaptıkları ‘gazoz fabrikası’ açılışı ve besmeleyle açtığı kiliselerle hafızalara kazınmıştır. 20 yılda kaç temel atmış? Herkesin bildiği, özelleştirme adı altında bütün hayati fabrikaların yabancılara peşkeş çekildiği. Hiç kimse kendi hesapları için bu ülkenin inancı, aslı ve ruh kökü olan Adil Düzen erlerini, Millî Görüşü ve en değerlileri Erbakan hocamızı ağzına almasın. Temeli söküp arabasına alan kişiyi hatırlayanlar, o kişinin akıbeti hatırdan çıkarmasın. Zira kabağın sahibi var!” şeklinde konuştu.

MUSTAFA ÜNÜVAR

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri